MENU

Για τίτλους και διακρίσεις άλλωστε, διαθέτει πλουσιοπάροχα τα χρήματα του στην ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης και ανέθεσε την αναδόμηση της, στον Ολαφ Ρέμπε.

Μέχρι να ξεκινήσει η ανασυγκρότηση, είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθούμε την… δράση (και αδράνεια να το πείτε, δεν θα έχετε άδικο), την ομάδα του Αμπελ Φερέιρα που σκόρπισε απογοήτευση με την εμφάνιση της και την απώλεια δυο βαθμών στην Κρήτη.

Το τελικό 2-2 μοιάζει με ήττα καθώς χάθηκαν άλλοι δυο βαθμοί στο κυνήγι της 2ης θέσης που γίνεται όλο και πιο δύσκολη υπόθεση εκτός κι αν το CAS αποκαταστήσει την τάξη επιστρέφοντας στον ΠΑΟΚ τους 7 βαθμούς που του έκλεψε η επιτροπή Αυγενάκη.

Τεχνική ηγεσία και παίκτες, δεν κατάφεραν ούτε στην Κρήτη να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα. Αυτό που είδαμε στο Ηράκλειο, όπως και η ομάδα που είδαμε πριν από λίγες ημέρες κόντρα στην ΑΕΚ, δεν θυμίζει σε τίποτα τον αήττητο πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Στοιχεία που χαρακτήριζαν το παιχνίδι του Δικεφάλου τα τελευταία χρόνια έχουν χαθεί και σίγουρα οι ευθύνες ανήκουν τόσο στους παίκτες όσο και στον προπονητή που προφανώς και δεν έχει αντιληφθεί μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην Θεσσαλονίκη, ποια ομάδα κοουτσάρει!

Η ομάδα δεν δείχνει ικανή να βγάλει αντίδραση και να κάνει τα αυτονόητα. Αυτονόητη ήταν μια νίκη επί του ΟΦΗ, που πήρε τον πρώτο του βαθμό στην διαδικασία των play off από τον ΠΑΟΚ.

Την κατάσταση επιδείνωσε ο Κουμπαράκης που με τις αποφάσεις του μας θύμισε τι μπορούν να κάνουν οι Έλληνες διαιτητές... Αποφάσεις χωρίς λογική, εχθρική στάση απέναντι στον ΠΑΟΚ και αλαζονική συμπεριφορά από τον διαιτητή που σαν καλή... υπηρέτρια, έκανε τα πάντα για να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη. Για να μην ξεχνιόμαστε...

Δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν πρόθυμοι να εξυπηρετούν συμφέροντα και να βυθίζουν στην ανυποληψία το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Η κατάκτηση της 2ης θέσης (με ή χωρίς του 7 βαθμούς που έκλεψε η επιτροπή Αυγενάκη από τον ΠΑΟΚ), δεν είναι στόχος, είναι υποχρέωση όλων όσοι εργάζονται στο ασπρόμαυρο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μετά τον Χρήστο Τζόλη, ήταν σειρά του (αριστεροπόδαρου και το επισημαίνω) Γιάννη Μιχαηλίδη να δώσει τις συστάσεις του στους Ελληνες φιλάθλους. Σε όσους τουλάχιστον δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τα πρωταθλήματα μικρών ηλικιών.

Οσοι παρακολουθούν, γνωρίζουν τις ικανότητες και του Τζόλη και του Μιχαηλίδη και άλλων παιδιών που ετοιμάζονται από τον Πάμπλο Γκαρσία για να επανδρώσουν την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Εδώ γράψει πολλές φορές πως τα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου παράγουν χρυσάφι που θεωρώ ότι δεν έχει αξιοποιηθεί κατάλληλα τα προηγούμενα χρόνια.

Οι απουσίες βασικών παικτών, ανάγκασαν τον Φερέιρα να δώσει χρόνο στους δυο νεαρούς που έδειξαν ότι είναι έτοιμοι να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες αρκεί να τους δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες και να τύχουν σωστής διαχείρισης το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ είναι γεμάτες από παιδιά σαν τον Τζόλη και τον Μιχαηλίδη. Η αλήθεια είναι ότι τώρα το διαπιστώνει και ο οργανισμός του ΠΑΟΚ!

Στις 19 Ιουλίου κλείνει ο… κύκλος του ΠΑΟΚ
EVENTS