MENU

Η διαγραφή του Τάσου Μητρόπουλου από τον σύνδεσμο βετεράνων θαυμαστών του προέδρου φίλοι μου, αναδεικνύει για άλλη μια φορά το μεγαλείο του συγγενή του Υψηλάντη. Την ώρα που οι μίζεροι εντός και εκτός ομάδας έβλεπαν μια φτηνή κίνηση που ντροπιάζει τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος έβλεπε μια μεγάλη επενδυτική ευκαιρία. Τώρα που άδειασε μια θέση βετεράνου στην ομάδα μπορεί να την καλύψει άμεσα μια από τις μεταγραφάρες των 20 μυρίων του.  

Και εδώ που τα λέμε φίλοι μου δεν χρειάζεται να βλέπουμε φαντάσματα παντού. Η διαγραφή Μητρόπουλου ήταν μια προσωπική και αυθόρμητη απόφαση του 93χρονου Δαρίβα, ο οποίος 3 ώρες αφότου ενημερώθηκε ότι ο «Ράμπο» εμφανίστηκε στο Open και την αμαρτωλή εκπομπή, Total Football, διέγραψε τον Τάσο (τις 2 πρώτες ώρες προσπαθούσε να θυμηθεί πότε μπήκε στην ομάδα βετεράνων ο Σταλόνε). 

Και για όσους δεν πείστηκαν, με μια εξίσου αυθόρμητη δήλωση ο Γιώργος Δαρίβας έβαλε τα πράγματα και τον Μητρόπουλο στη θέση τους: «ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ». Εντωμεταξύ ο Μητρόπουλος δεν είπε κουβέντα κατά του Ολυμπιακού, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Το ότι δεν είπε τίποτα την προηγούμενη Κυριακή δεν σημαίνει ότι δεν θα πει κάτι μέσα στα επόμενα 6 χρόνια. Γι’ αυτό έπρεπε να παρθούν δραστικά μέτρα γιατί το λένε και οι επιστημονικές μελέτες αυτό: Στον προστάτη και τον Ολυμπιακό η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Και ο αγαπητός κύριος Δαρίβας με την εμπειρία των 93 ετών στις πλάτες του, γνωρίζει ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές από κανέναν πραγματικό Ολυμπιακό:  

«Ο Τάσος Μητρόπουλος με τη συμπεριφορά του απέναντι στον Ολυμπιακό, με οδήγησε στην απόφαση ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ και ενημέρωσα για την ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου». Είδατε τι σημαίνουν δημοκρατικές διαδικασίες βρε αχάριστοι;

Πρώτα ενημέρωσε ο Κώστας-Τσέλσι τον κύριο Δαρίβα για την προσωπική και αυθόρμητη απόφαση που θα έπρεπε να πάρει και μετά ο Δαρίβας το διοικητικό συμβούλιο. Όμορφα, δημοκρατικά, ολυμπιακά. 

Και για να μη νομίζει κάνας πονηρός ότι τίθεται θέμα μεροληψίας μετά τη διαγραφή Μητρόπουλου θα πάρει σειρά και ο Νίκος Αναστόπουλος. Θα διαγραφεί από απλό μέλος του συνδέσμου βετεράνων και θα πάρει προαγωγή ως επικεφαλής του «Ρ.Ο. ΜΠΟ.ΚΟ. Π.» (Ρωμαλέοι Ολυμπιακοί ΜΠΟροβηλικοί ΚΟλαούζοι Προέδρου). 

Την κέρδισε με το σπαθί του τη θέση ο αλενατόρε μετά τη σημερινή γενναία δήλωση στο «Φως»: «Πείτε με τσάτσο του Μαρινάκη τιμή μου είναι». Αν είχε χιούμορ ο πρόεδρος θα έπρεπε να του στείλει με κούριερ ένα κουτί Rexona και μια ευχαριστήρια κάρτα με το μήνυμα: «Χλαπάτσα, καλτσοφορεμένη σαρανταποδαρούσα δεν έχω ξαναδεί πιο πιστό τσάτσο από σένα στη ζωή μου». 

fos

Παλιά φίλοι μου ακούγαμε στα γήπεδα το σύνθημα «Έξω οι τσάτσοι του Βαρδινογιάννη» και το θεωρούσαμε υποτιμητικό. Τώρα θα ακούγεται το «Μέσα οι τσάτσοι του Μαρινάκη» και θα εμφανίζονται 10.000 εντερπρενέρ δηλωμένοι ως τσάτσοι στην εφορία και θα γνωρίζουν την αποθέωση. 

Ήδη οι άνθρωποι του προέδρου ψάχνουν τρόπο για να επιβραβεύσουν τον «Αναστό» γι’ αυτή την από καρδιάς δήλωση, αλλά επειδή η θέση του υπουργού παρά τω πρωθυπουργώ έχει καλυφθεί εξετάζονται δυο νέες θέσεις εργασίας: Χειριστής ότο-κιού στην επόμενη συνέντευξη στον Χατζηνικολάου ή αγγαρειομάχος στο εστιατόριο που θα υποδεχτεί τον πρόεδρο ο Αντώνης Σρόιτερ στις επόμενες εκλογές. 

Στο τραπέζι έχει πέσει και η ιδέα για ένα σίκουελ της γνωστής διαφήμισης με τον Αναστόπουλο να κάνει μπάνιο την θαυματουργή εικόνα του προέδρου και να της λέει στο τέλος: «Το Rexona μπορεί να σε εγκαταλείψει, ο τσάτσος σου ποτέ». 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Blog φίλοι μου ο Γιώργος Δαρίβας σκέφτεται πολύ σοβαρά να δημιουργήσει online σύστημα αξιολόγησης των βετεράνων βάσει της βαθμολογίας τους στο τσατσόμετρο. Αναλυτικά οι πόντοι και τα δωρεάν μίλια που θα κερδίζουν ανάλογα με τη συμπεριφορά τους. 

1. Αυθόρμητη απάντηση «Παραπολιτικά» στο ερώτημα της Focus Bari «Ποιον σταθμό  ακούγατε σήμερα;» 10 πόντοι. 

2. 4 κλικ τη μέρα και ένα share σε άρθρο του Γαβαθιώτη, 15 πόντοι. 

3. Αυξημένη έκκριση σιέλου μετά το ερώτημα «Πώς κρίνετε τις μεταγραφάρες του τρομερού προέδρου;» 35 πόντοι αν είστε ο συνεντευξιαζόμενος και 45 αν είστε ο συνεντευξιάζων.  

4. Αγορά «Νέων» και «Βήματος» (στην ακριβή έκδοση με τις προσφορές) 65 πόντοι αν είστε αναγνώστης και 75 αν είστε ο δημοσιογράφος (των «Νέων» ή του  «Βήματος»). 

5. Αγορά 6 συνδρομών Nova (μία για κάθε κανάλι) με δυνατότητα παρακολούθησης σε πρώτη προβολή των ριπλέι του VAR και  απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα πακιστανικά τηλέφωνα 150 πόντοι. 

6. Σταυρωμένο ψηφοδέλτιο «Πειραιά Νικητή» 200  πόντοι (θα δοθούν σε φάκελο συνοδευόμενο από πονηρό κλείσιμο δεξιού ματιού). 

7. Επιλογή ήχου κλήσης κινητού ενός εκ των 2 ηχητικών: «Έτσι, τέτοιο γ… ήθελαν τα μ… στο 92’» ή «Τι είσαι πες μου; Είσαι το τσατσάκι μου;» 300 πόντοι. 

8. Απαλλαγή προέδρου για μπουνιά σε δίκη-παρωδία με το αιτιολογικό «αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, δεν είχε δόλο» πεντακόσιοι εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες πόντοι.      
 

Το έπος του αιώνα: Ο Αναστόπουλος δηλώνει «τσάτσος του Μαρινάκη»
EVENTS