MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ ύστερα το τρίτο σερί τρίποντο της ομάδας του στην League Phase του Europa League. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» χαρακτήρισε ως μια δύσκολη μάχη τον αγώνα εναντίον της Σλάβια Πράγας, ωστόσο ανέφερε ότι άξιζαν τη νίκη οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βάσκος προπονητής:

«Η δουλειά μου είναι να παίρνω από όλους τους παίκτες τον καλύτερο εαυτό τους. Δουλεύουμε καθημερινά για αυτό τον στόχο και μέχρι στιγμής φαίνεται ότι αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα μέσα στα παιχνίδια. Έχουμε πετύχει 6 νίκες που δεν είναι εύκολο όμως αυτό ανήκει στο παρελθόν, δεν πρέπει να σταματήσουμε εδώ, πρέπει να συνεχίσουμε.

Σήμερα ήταν πραγματικά μια μεγάλη μάχη κόντρα σε σκληρή ομάδα που έχει ποιοτικούς παίκτες και δεν ήταν εύκολο να κερδίσουμε. Αν βασιστούμε στις ευκαιρίες των 2 ομάδων θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη παρότι ήταν αρκετά δύσκολη.

Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι εκεί οφείλεται, όχι ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει, καθώς όλοι ακόμα και αυτοί που δεν αγωνίζονται είναι έτοιμοι να βοηθήσουν».

Αλγουαθίλ: «Ήταν αρκετά δύσκολη αλλά αξίζαμε τη νίκη»