MENU

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Μπαρτσελόνα για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Μπέτις στη Σεβίλλη. Ο προπονητής των Καταλανών, Χάνσι Φλικ, επιβεβαίωσε ότι ο Ραφίνια προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς, ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε με την εθνική Βραζιλίας και τέθηκε ξανά στη διάθεση της ομάδας.

Η επιστροφή του 29χρονου εξτρέμ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες της φετινής ξέφρενης πορείας των πρωτοπόρων της La Liga, έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή. Η Μπαρτσελόνα μπαίνει σε ένα ιδιαίτερα ''καυτό'' οκταήμερο, καθώς μετά το ματς με την Μπέτις, ακολουθεί το κρίσιμο ταξίδι στο Παρίσι για το Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και το πρώτο μεγάλο Classico της σεζόν απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρ'όλα αυτά, ο Γερμανός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι η διαχείρηση των λεπτών του Βραζιλιάνου θα γίνει με μεγάλη προσοχή, ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε ρίσκο υποτροπής. Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τον Ραφίνια, στην αποστολή επιστρέφει και ο Φρένκι ντε Γιονγκ. 

Μπαρτσελόνα: Στην αποστολή ο Ραφίνια για το ματς με την Μπέτις!