MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Απίστευτο, αλλά είναι αλήθεια. Η ομάδα του Ρουμπέν Αμορίμ πέτυχε την 3η σερί νίκη στην Premier League και με αγώνα περισσότερο ανέβηκε στην 4άδα. Μπήκε αλλαγή και σκόραρε για την Μπράιτον ο Μπάμπης Κωστούλας, έπαιξε και ο Στέφανος Τζίμας, αλλά η ομάδα τους δεν κατάφερε την τρελή ανατροπή και βρίσκεται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας έπειτα από 9 αγωνιστικές.

Το σκορ για τους Κόκκινους Διαβόλους άνοιξε στο 24’ ο Ματέους Κούνια με τον… συνήθη τρόπο, με σουτ εκτός περιοχής έπειτα από συνδυασμό των Φερνάντες και Καζεμίρο. Ο τελευταίος με μεγάλη δόση τύχης έγινε από δημιουργός, σκόρερ, αφού στο 34’ έκανε το μακρινό σουτ και η μπάλα βρήκε στον Αγιάρι και άλλαξε πορεία ξεγελώντας τον Φερνμπρούγκεν. Το 2-0 έμεινε για το ημίχρονο αφού στο 44’ ο Σέσκο σούταρε ψηλά.

Στο 61’ το Old Trafford πανηγύρισε το 3-0 με το σουτ του Εμπουμό μετά την πάσα του Σέσκο, όμως το ματς κάθε άλλο παρά είχε τελειώσει. Στο 74’ με τρομερό φάουλ ο Γουέλμπεκ έβαλε την Μπράιτον στο ματς και στο 92’ ο Μπάμπης Κωστούλας με καταπληκτική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη γωνία για το 3-2. Ευτυχώς για τους fans των γηπεδούχων, το φινάλε δεν είχε… κάζο αλλά χαρά καθώς στο 96’ ο Εμπουμό με δεύτερο γκολ υπέγραψε μια σούπερ εμφάνιση (4-2).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον 4-2