Ένας από τους παίκτες του Άρη που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους την τρέχουσα σεζόν είναι ο Χαμζά Μεντίλ.
Ο Μαροκινός αριστερός μπακ έχοντας μείνει ελεύθερος νωρίτερα από την Λέουβεν, αποδείχτηκε «λίρα – εκατό» για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Η αλήθεια είναι πως οι πολύ καλές εμφανίσεις του 27χρονου ποδοσφαιριστή, έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων.
Πρόσφατα η ιστοσελίδα «africafoot» έκανε λόγο για προφορική συμφωνία του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Μεντίλ και την έναρξη συζητήσεων με τον Άρη για την ολοκλήρωση του deal, κάτι ωστόσο που διαψεύστηκε κατηγορηματικά από πλευράς «κιτρίνων».
«Δεν υπάρχει πρόθεσης πώλησής του, είναι από τους πιο κομβικούς παίκτες της ομάδας πάνω στους οποίους θα στηθεί η ομάδα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου» ήταν η τοποθέτηση από πλευράς Άρη περί Μεντίλ.
Πράγματι ο Θόδωρος Καρυπίδης εκτιμά απεριόριστα από αγωνιστικής άποψης τον Μεντίλ (το ίδιο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης), ωστόσο υπάρχει κι εκείνο το ρητό σύμφωνα με το οποίο «όλοι οι παίκτες έχουν την τιμή πώλησής τους».
Και το καλοκαίρι υπάρχουν ξένα κλαμπ που σκέφτονται να περάσουν στην επόμενη...πίστα για τον Μαροκινό αμυντικό.