MENU

Η Οσασούνα που εκπλήσσει το ισπανικό ποδοσφαιρικό κοινό την φετινή σεζόν, δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από την έδρα της Λας Πάλμας.

Πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι με αντίπαλο την νησιωτική ομάδα, ο Ορόθ στο 53′ έδωσε το προβάδισμα στην Οσασούνα η οποία είχε καταφέρει να περιορίσει την γηπεδούχο ομάδα μέχρι και τα μέσα του δευτέρου μέρους.

Η Λας Πάλμας έχασε στο 72′ τον Εσούγκο, ο οποίος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από την αναμέτρηση, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή της ισοφάρισης.

Η συνέχεια δεν ήταν αυτό το οποίο περίμενε η Οσασούνα, καθώς στις καθυστερήσεις, ο Γιανουζάι έκανε το 1-1 δίνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην Λας Πάλμας που δίνει τη δική της μάχη για να σώσει την κατηγορία.

Η Λας Πάλμας φρέναρε την Οσασούνα