Περισσότεροι από 1.000 φίλοι του ΠΑΟΚ έκαναν το ταξίδι από την Ελλάδα και διάφορα μέρη της Ευρώπης για τη Λετονία, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση του Δικεφάλου απέναντι στην RFS και τη νίκη με 0-2.
Η παρουσία τους εκεί, είχε φυσικά αντίκτυπο και στην τοπική οικονομία της Ρίγας, καθώς όπως σημειώνουν τα λετονικά ΜΜΕ μέσα από τα social media τους, υπολογίζοντας πως κάθε φίλος του ΠΑΟΚ ξόδεψε 865 ευρώ για μεταφορά, φαγητό και διαμονή, τα έσοδα ξεπέρασαν τις 850 χιλιάδες ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα χρήματα από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κλπ.
Δείτε το χαρακτηριστικό tweet:
⚽️🧳an estimated 1,000 Greeks travelled to #Latvia. @Trip claim a average football fan spends €865 (hotel, transport, food) - from international visitors alone that's an extra €865k income to the #RigaEconomy, along with other revenues from the local economic spend, media etc. https://t.co/C72dKZE8U1
— Latvian Football Podcast 🇱🇻 (@lvfootball_show) November 29, 2024