Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση της Άρσεναλ απέναντι στη Λίβερπουλ, αφήνοντας πίσω του το διάστημα της αποθεραπείας που τον κράτησε μακριά από τις υποχρεώσεις της ομάδας.
Σε δηλώσεις του, ο διεθνής ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πορεία της επιστροφής του, υπογραμμίζοντας πως αισθάνεται πλέον δυνατός και έτοιμος να συνεισφέρει. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως βασική του προτεραιότητα είναι να προσφέρει το μέγιστο σε κάθε προπόνηση και αγώνα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Ναι, αισθάνομαι καλά. Προηγουμένως, έμεινα έναν μήνα μακριά από την ομάδα λόγω του τραυματισμού μου, αλλά τώρα αισθάνομαι και πάλι καλά. Ακολούθησα ένα καλό πρόγραμμα αποκατάστασης και νιώθω ξανά σε καλή φυσική κατάσταση και δυνατός, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου.
Ήθελα απλώς να δώσω τα πάντα για την ομάδα, να δίνω το 100% σε κάθε προπόνηση. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίζουμε και ο προπονητής είναι εκείνος που παίρνει τις αποφάσεις. Ήμουν χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ και θα συνεχίσω πάντα να αποδίδω στο μέγιστο”.
Ο Μοσκέρα που στάθηκε δίπλα του
Ο Τζόλης αναφέρθηκε και στους ανθρώπους που τον υποδέχθηκαν και τον βοήθησαν να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον, αποκαλύπτοντας πως ο Κριστιάν Μοσκέρα ήταν εκείνος με τον οποίο ανέπτυξε από νωρίς στενή επικοινωνία.
“Υπάρχουν πολλοί παίκτες που πραγματικά προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου και να με βοηθήσουν από την πρώτη στιγμή. Νομίζω ότι ο πρώτος ήταν ο Κριστιάν Μοσκέρα. Αρχίσαμε να μιλάμε από την περίοδο της προετοιμασίας. Είναι επίσης κοντά στην ηλικία μου, οπότε θα έλεγα τον Μοσκέρα”.
Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού της Άρσεναλ είναι προγραμματισμένο για σήμερα (7/11) απέναντι στη Χαλ, με τον Έλληνα άσο να αναμένεται να βρίσκεται στη διάθεση της ομάδας του, σε μια αναμέτρηση με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς απέναντί του θα βρεθούν οι Τζολάκης και Μουζακίτης.