Παλιός γνώριμος των «ερυθρόλευκων» και ιδιαίτερα αγαπητός, τόσο στην Πλατεία Αλεξάνδρας, όσο και στους κόλπους των οπαδών της πειραϊκής ομάδας.
Και το όνομα αυτού, Μάρκο Πάντελιτς.

Ο παλαίμαχος παίκτης ανέλαβε πρόσφατα χρέη αντιπροέδρου στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας.
Στο παρελθόν φόρεσε για τρία χρόνια (2010-13) τη φανέλα του Ολυμπιακού και βραβεύτηκε από τους Πειραιώτες μετά το τέλος της καριέρας του, απ΄όπου και η σχετική φωτογραφία όπου διακρίνεται με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Σύμφωνα με τον σερβικό μανατζερικό μύθο, κάθε φορά που στον Ολυμπιακό θέλουν να συλλέξουν πληροφορίες για έναν παίκτη από την αγορά της Σερβίας, εκτός από την επικοινωνία με τον (παλιόφιλο και άλλοτε αθλητικό διευθυντή της πειραϊκής ομάδας) Ντάρκο Κοβάσεβιτς, σχηματίζουν στο τηλέφωνο (και) το νούμερο του Μάρκο Πάντελιτς.
Όπως συνέβη επί παραδείγματι το περασμένο καλοκαίρι, με αφορμή το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Σέρβο εξτρέμ, Λάζαρ Ραντέλοβιτς.
Στη σερβική πιάτσα των ατζέντηδων λέγεται πως αφού στον Ολυμπιακό πήραν τα θετικά reports των Κοβάσεβιτς και Πάντελιτς για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή, εν συνεχεία αποφάσισαν να αλλάξουν δαχτυλίδια μαζί του.