MENU

Μπορεί το πρωτάθλημα της Super League να κατέβασε ρολά εξαιτίας των αγώνων των Εθνικών ομάδων, ωστόσο ο Νίκος Νταμπίζας, έβγαλε το διάστημα της διακοπής πηγαίνοντας από γήπεδο σε γήπεδο!

Ως γνωστόν, στις αρχές της εβδομάδας ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, πραγματοποίησε ταξίδι στην Κύπρο και παρακολούθησε τα παιχνίδια του 11ου ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων με τη συμμετοχή των ομάδων της Κύπρου, της Ρωσίας, της Λετονίας και του Μαυροβουνίου.

Από το «νησί της Αφροδίτης» βρέθηκε στην Τούμπα για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων κόντρα στην Αυστρία το απόγευμα της Παρασκευής (16/11) κι ενώ κυκλοφόρησε πως ενδεχομένως στο μεσοδιάστημα να έπαιξε κι ένα ταξίδι – αστραπή σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Και μετά από όλα αυτά, την Κυριακή (18/11) ο «Ντάμπι» επισκέφτηκε (και) το ΟΑΚΑ για τον αγώνα της Εθνικής κόντρα στην Εσθονία.

Όχι μόνος του, αλλά έχοντας στο πλευρό τον Δανό προπονητή Γέσπερ Φρέντμπεργκ ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες αποτελεί μέλος του τεχνικού των ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Non stop o Νίκος Νταμπίζας πήγε (και) στο ΟΑΚΑ!