MENU

Βαρύ κι ασήκωτο το κλίμα για τον Μίχαελ Σκίμπε. Το (νέο) «ναυάγιο» της Εθνικής ομάδας στο Τάμπερε και η (νέα) ήττα από τους Φινλανδούς φέρνουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό στα…σχοινιά.

Τα credits του Γερμανού κόουτς τελειώνουν και οι ζυμώσεις για την επόμενη μέρα στον πάγκο της «γαλανόλευκης» αρχίζουν πλέον να γίνονται πολύ πιο έντονες.

Το όνομα του Άγγελου Αναστασιάδη δείχνει να συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες προτιμήσεις από την στιγμή που οι παροικούντες την ΕΠΟ αποφασίσουν να κάνουν στροφή στο ελληνικό μοντέλο για την μετά – Σκίμπε εποχή.

Αν πάλι η αναζήτηση του «αντι – Σκίμπε» στρέψει τις κεραίες προς το εξωτερικό, τότε ένας Πορτογάλος τεχνικός θα παίξει δυνατά – όπως έγραψε το SDNA – με το βιογραφικό του να βρίσκεται ήδη στα γραφεία στο Πάρκο Γουδή.

Φυσικά από την στιγμή που στην ΕΠΟ αποφασίσουν να τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια του Σκίμπε και να διακόψουν την συνεργασία μαζί του θα εξεταστούν κι άλλες υποψηφιότητες.

Μια εξ αυτών θα είναι - σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA - και του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Ο 49χρονος Σέρβος τεχνικός πέρασε ένα αξέχαστο καλοκαίρι προλαβαίνοντας να καθίσει στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για μόλις 9 ημέρες!

Είχε προσληφθεί στην πορτογαλική ομάδα από τον Μπρούνο ντε Καρβάλιο, ωστόσο έπειτα από την αποχώρηση του τελευταίου από τον προεδρικό θώκο, ο 49χρονος κόουτς δεν ήταν αρεστός στη νέα διοίκηση και απολύθηκε!

Ο Μιχαΐλοβιτς έχει διατελέσει στο παρελθόν τεχνικός της Εθνικής Σερβίας, ενώ έχει περάσει από τον πάγκο πολλών ιταλικών ομάδων (Ίντερ, Μπολόνια, Κατάνια, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Μίλαν).

Το κασέ του πάντως κάθε άλλο παρά μικρό είναι δεδομένου πως κυμαίνεται στο 1,5 εκατ. ευρώ (ετήσιες αποδοχές) και αν δεν υπάρξει «ψαλίδι», δύσκολα θα παίξει επί της ουσίας η υποψηφιότητά του για την επόμενη μέρα στον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

Ο Άγγελος, ο Πορτογάλος και ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς για την Εθνική ομάδα!