Με τη νίκη τους στο Σαν Αντόνιο επί των Σπερς, οι Ουόριορς έφτασαν τις 72 νίκες στη regular season, ισοφαρίζοντας το θρυλικό ρεκόρ των Μπουλς της σεζόν 1995-96.
Τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο Στεφ Κάρι και η παρέα του θα υποδεχθούν στο Όκλαντ τους Γκρίζλις και σύσσωμος ο μπασκετικός πλανήτης ασχολείται με το ερώτημα: «Θα καταφέρουν οι Ουόριορς να σπάσουν το ρεκόρ των Μπουλς;».
Την περασμένη εβδομάδα, ένας μέλος της ιστορικής ομάδας των Μπουλς, ο Σκότι Πίπεν, εξέφρασε την άποψη πως οι «ταύροι» θα... σκούπιζαν τους φετινούς Ουόριορς με 4-0.
Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του video game ΝΒΑ 2Κ φαίνεται πως κατέληξαν σε ένα διαφορετικό συμπέρασμα, αφού έβαλαν τις δύο ομάδες να «μονομαχήσουν» πολλές φορές σε μια σειρά επτά αγώνων.
Στις περισσότερες σειρές των τελικών το αποτέλεσμα ήταν το εξής: «4-2 οι Ουόριορς», με τον Μάικλ Τζόρνταν να έχει κατά μέσο όρο 32 πόντους, τον Στεφ Κάρι 30 πόντους και τον Ντένις Ρόντμαν να μαζεύει 14 ριμπάουντ, έναντι 11 του Ντρέιμοντ Γκριν.
Οι δημοσιογράφοι και οι σχολιαστές του ESPN διαφώνησαν ανοιχτά με το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν οι υπεύθυνοι του 2K και το ερώτημα για πολλούς παραμένει...: «Ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του NBA;».
Δείτε το βίντεο: