MENU

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αγωνιζόταν στη θυγατρική ομάδα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς στη G League, αλλά τελικά υπέγραψε στη Ρέτζιο Εμίλια μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Με τους Iowa Wolves σε 46 παιχνίδια μετρούσε 22,5 πόντους, 4,6 ριμπάουντ, 4,1 ασίστ και 1,5 κλεψίματα.

Ο αθλητικός διευθυντής της Ρέτζιο Εμίλια, Αλεσάντρο Φροσίνι, δήλωσε: «Με αυτές τις νέες προσθήκες στο ρόστερ μας, ο σύλλογος δείχνει την προσπάθεια του να κερδίσει την παραμονή του. Έχουμε δει και στους δύο τα σωστά χαρακτηριστικά που θέλουμε έτσι ώστε να βοηθήσουν τους υπόλοιπους παίκτες μας, έτσι ώστε να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Οι δυο τους θα μας δώσουν ανταγωνιστικό πνεύμα, θέληση και αθλητικότητα. Είναι παίκτες επιπέδου G League και έχουν έρθει εδώ με μεγάλη επιθυμία για να τους παρακολουθήσουν σε αυτό το πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε την παραμονή».

Ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ από την πλευρά του δήλωσε ότι: «Είμαι περήφανος που είμαι μερος της ομάδας. Θα φέρω ενέργεια και εμπειρία στην ομάδα, έτσι ώστε να παραμείνουμε στην πρώτη κατηγορία. Μπορώ να προσαρμοστώ εύκολα σε καταστάσεις, μπορώ να μαρκάρω και να πασάρω. Θα κάνω ότι χρειαστεί η ομάδα».

Ενώ ο Ντάρελ Πουαριέ επισήμανε: «Στόχος μου είναι να φέρω θετική ενέργεια στο παρκέ, αλλά και γενικότερα σε όλο το περιβάλλον».

Από τον... Ολυμπιακό στη Ρέτζιο Εμίλια (pic)