Στην κακή επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού και κυρίως στην αστοχία από τη γραμμή των τριών πόντων στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα των «ερυθρόλευκων» από τον Ερυθρό Αστέρα, για τη EuroLeague.
Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του, παρά τα χαμηλά ποσοστά ευστοχίας, κατάφερε να επιστρέψει στη διεκδίκηση της νίκης, ωστόσο οι λανθασμένες επιλογές στις τελευταίες κατοχές αποδείχθηκαν καθοριστικές.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:
«Σήμερα ήμασταν πραγματικά πολύ άστοχοι. Δεν γνωρίζω ακριβώς το ποσοστό μας, αλλά στο τέλος αυτής της περιόδου είχαμε 12% στα τρίποντα, παρότι είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ.
Στο τέλος, το παιχνίδι κρίθηκε σε μία απόφαση. Καταφέραμε να επιστρέψουμε και είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Ωστόσο, προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάσκετ ηρωισμών αντί να παίξουμε με το μυαλό μας και γι' αυτό χάσαμε».