MENU

Είναι μία ιστορία που έχει μείνει στη... μέση. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης βρίσκεται εκτός κεντρικής σκηνής τα τελευταία χρόνια και οι περισσότεροι τον έχουν... ξεχάσει, αφού οι εμφανίσεις του με τα Τρίκαλα (2017-2018) δεν έπειθαν πως μπορεί να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο.

Όμως, όλα αλλάζουν και το πείσμα του «Σόφο» ίσως αλλάξει τα δεδομένα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, ο Σχορτσανίτης επιθυμεί να επιστρέψει στα παρκέ και να πάρει ακόμα μία ευκαιρία και η δουλειά που έχει «ρίξει» το τελευταίο διάστημα ίσως του δώσει μία μεγάλη ευκαιρία!

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος σέντερ θα ζητήσει να λάβει μέρος στην προετοιμασία της Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου και να βρει έτσι ένα περιβάλλον που γνωρίζει (έπαιξε εκεί απ΄το 2010 μέχρι το 2012 και από το 2013 μέχρι το 2015) και θα τον βοηθήσει να... βρει ρυθμό, ώστε στη συνέχεια να κυνηγήσει και ένα συμβόλαιο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο «Σόφο» βρίσκεται σε καλή κατάσταση και στοχεύει σε κάτι διαφορετικό από αυτά που έζησε το τελευταίο διάστημα.

Ετοιμάζεται για επιστροφή ο Σχορτσανίτης!