MENU

Το Game 3 της ΑΕΚ με το Περιστέρι είναι προ των πυλών και ο Λούκα Μπάνκι θα έχει στη διάθεσή του τον Χάουαρντ Σαντ Ρος. Ο Κουβανός άσος που βγήκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ για ατομική προπόνηση, περίπου 2 ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα, θα βρίσκεται στην 12άδα της Ένωσης για πρώτη φορά μετά το Game 5 της σειράς των ημιτελικών κόντρα στον Προμηθέα.

Ο Κουβανός άσος χτύπησε στο δεξί πόδι στο Game 5 απέναντι στους Πατρινούς, με την επίσημη ενημέρωση της ΑΕΚ να κάνει λόγο για απουσία –τουλάχιστον- 15 ημερών. Παρ’ όλα αυτά, ο έμπειρος άσος ξεπέρασε, σε μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις, ακολουθώντας θεραπεία και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Από την άλλη πλευρά, το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει την Ένωση χωρίς προβλήματα, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να έχει την ίδια 12άδα σε σχέση με το Game 2.

Οι 12άδες των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Μπάνκι): Γιορκ, Τζέιμς, Ξανθόπουλος, Σάκοτα, Τσαλμπούρης, Μωραϊτης, Θίοντορ, Σαντ Ρος, Ρογκαβόπουλος, Γιαννόπουλος, Χάντερ, Εμπάκουε.

Περιστέρι (Πεδουλάκης): Φλέμινγκς, Σκορδίλης, Σταυρακούκας, Μουράτος, Αγραβάνης, Φιλιππάκος, Ντάνιελ, Καράμπελας, Βασιλόπουλος, Κάλαχαν, Γκρέι, Μπέντιλ.

Με Σαντ Ρος η ΑΕΚ κόντρα στο Περιστέρι!