MENU

«Μία πολύ δύσκολη και επώδυνη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Ειδικά το τελευταίο εικοσαήμερο ήταν πολύ δύσκολο, αλλά ευτυχώς είχαμε αίσιο τέλος. Να δώσω συγχαρητήρια στον Προμηθέα, γιατί ήρθε για να κερδίσει το παιχνίδι και συμφωνώ με τον Βαγγέλη Αγγέλου ότι είναι μία ομάδα που εκπέμπει υγεία», τόνισε αρχικά ο προπονητής του Κοροίβου, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Εμείς τελειώσαμε επιτυχημένα και συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Κοροίβου που με έφερε εδώ. Ήταν τρελό να φέρουν έναν άνθρωπο στα 52 του, αλλά με εμπιστεύτηκαν. Ευχαριστώ και τους τρεις συνεργάτες μου, που με στήριξαν και με υποστήριξαν όταν είχαμε δυσκολίες. Είναι δύσκολο στη δουλειά μας να βρεις φίλους και αν δεν ήταν αυτοί θα είχα φύγει με πίσσα και πούπουλα».

Επίσης, ανέφερε: «Θεωρώ ότι κάναμε ένα νομό ευτυχισμένο. Η ομάδα του Κοροίβου που ήταν καταδικασμένη από τον αγιασμό, κατάφερε να σωθεί και αυτό μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Εγώ από την άλλη, έφυγα από την Αθήνα στα 52 μου και ήρθα να ζήσω κάπου που δεν ήξερα και πέρασα υπέροχα. Αγάπησα τον κόσμο και αισθάνθηκα κομμάτι της οικογένειας της Αμαλιάδας και χαίρομαι που σήμερα η πόλη ζει με το χαμόγελο».

Τέλος, ο Ντίνος Καλαμπάκος τόνισε: «Φέραμε ισορροπία στα κακά λόγια που έλεγαν για την ομάδα. Οι άνθρωποι του Κοροίβου κάνουν τεράστια προσπάθεια από το υστέρημά τους και στηρίζουν την ομάδα. Η διοίκηση, οι συνεργάτες μου και ο κόσμος πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι. Αυτή ήταν η πιο αγχωτική νίκη, αλλά το θέλαμε πολύ. Τώρα θα ηρεμήσουμε και μετά θα συζητήσουμε με τους ανθρώπους του Κοροίβου, ελπίζω και την επόμενη χρονιά να είμαστε μαζί».

Ο Γιάννης Σαχπατζίδης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, γιατί καταφέραμε το ακατόρθωτο και είμαστε τρισευτυχισμένοι. Τα λόγια νομίζω είναι περιττά. Δείξαμε διάθεση και μαχητικότητα και όλα τα παιδιά δώσαμε το 110% του εαυτού μας στο γήπεδο. Ήμασταν ομάδα, ο ένας κοντά στον άλλο και καταφέραμε να σωθούμε».

Καλαμπάκος: «Μας είχαν καταδικασμένους από τον Αγιασμό, αλλά...»