MENU

Eπικίνδυνη αποστολή για το «Τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Ρέθυμνο και το έργο του δε θα είναι εύκολο, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παράλληλα, οι απουσίες των Μπλουμς, Νέλσον και Μαυροκεφαλίδη αυξάνουν το βαθμό επικινδυνότητας για την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Απ' την πλευρά της, η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου δεν έχει να χάσει κάτι από τον αγώνα μπροστά στο κοινό της.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 79-70 κι είχε χρειαστεί μια φοβερή εμφάνιση του Δημήτρη Διαμαντίδη (21 πόντοι, 5 ριμπάουντ), για να κάμψει την αντίσταση του Ρεθύμνου που είχε τον Φαγιέ με 21 πόντους και 13 ριμπάουντΗ ευκαιρία της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Πανελευσινιακό και θέλει να αφήσει πίσω τις δυο ήττες από τους «αιωνίους» στις προηγούμενες αγωνιστικές. Με δεδομένα τα αποτελέσματα του Σαββάτου (28/2), η ΑΕΚ με νίκη θα έχει την ευκαιρία να ανέβει στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο, η επικράτηση δε θα είναι εύκολη υπόθεση, αφού ο Πανελευσινιακός βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και «καίγεται» για τη νίκη.

Στον πρώτο γύρο, η ομάδας της Ελευσίνας είχε επικρατήσει (81-72) με τον Αθανασούλα να έχει 21 πόντους, ενώ από την ΑΕΚ είχε ξεχωρίσει ο Ντούσαν Σάκοτα, πετυχαίνοντας 23 πόντους.Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής:Σάββατο (28/2)

ΑΕΝΚ - Άρης 65-79

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 79-65

Κολοσσός Ρόδου – Απόλλων Πατρών 64-63

ΚΑΟΔ – Κόροιβος Αμαλιάδας 78-62Κυριακή (1/3)

Ρέθυμνο – Παναθηναϊκός (16:30, Novasports 3)

AEK – Πανελευσινιακός (18:30, ΟTESport 3)Δευτέρα (2/3)

Τρίκαλα – Ολυμπιακός (16:30)

Επικίνδυνη αποστολή κι ευκαιρία