MENU

Ο 25χρονος γκαρντ την περασμένη σεζόν ήταν από τα βασικά στελέχη της πορείας του Αιόλου Αστακού μέχρι τα πλέι οφ, με τον ίδιο να έχει κατά μέσο όρο 5,4 πόντους, 3 ριμπάουνt, ενώ φιλοδώρησε τους αντιπάλους του με 19 μπλοκ συνολικά.

Ο Παπαδιονυσίου είχε πρόταση από τον Κόροιβο και τον Ντίνο Καλαμπάκο, όμως προτίμησε να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης και να παίξει κάτω υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Στάθη Παπαδιονυσίου.

Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.95μ και κατά το παρελθόν έχει κληθεί σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες. Την περασμένη χρονιά φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα του Αίολου Αστακού , ενώ προηγουμένως ήταν στο Παγκράτι και για δύο σεζόν στην ΑΕΚ, φτάνοντας μαζί της μέχρι την Α1. Οι πρώτοι σταθμοί της καριέρας του ήταν ο Δούκας και ο Ίκαρος Καλλιθέας.

Η δήλωση του νέου μας καλαθοσφαιριστή: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω την φανέλα του Ηρακλή, διότι γνωρίζω ότι είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο και ιστορική. Εύχομαι να έχουμε υγεία όλοι και στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας»

Απέκτησε Παπαδιονυσίου ο Ηρακλής