MENU

Τζάμπολ στην τελική φάση της Α1 Γυναικών. Ολυμπιακός και Φάρος Κερατσινίου είναι ομάδες που έχουν μείνει ακόμη στην εξίσωση και θα παλέψουν για την τίτλο. Φυσικά, ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί μεταφέροντας και το 2-0 από τα ματς της κανονικής περιόδου.

Ο πρωταθλητής κρίνεται στις τέσσερις συνολικά νίκες κι αυτό σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκες» νίκες θέλουν άλλες δύο επικρατήσεις για τον τίτλο, ενώ η ομάδα του Κερατσινίου χρειάζεται τέσσερις νίκες για το... απόλυτο θαύμα.

Μιλώντας για το πρώτο ματς, ο προπονητής του Ολυμπιακού Κώστας Μίσσας δήλωσε: «Είμαστε τώρα στην τελική φάση και παίζουμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, κάτι που εξάλλου προδίδει και η δεύτερη θέση η οποία έχει κατακτήσει. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε να είμαστε πάρα πολύ καλοί στην άμυνα αναφορικά με την αντιμετώπιση του Φάρου στο low post. Ο αντίπαλός μας από εκεί πέρα πετυχαίνει το μεγαλύτερο ποσοστό των πόντων του και από εκεί και πέρα χρειαζόμαστε ηρεμία και συνέπεια, αναφορικά με τις δικές μας επιθετικές επιλογές».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελικών:

Ολυμπιακός - Φάρος 10/5, 18:00

Φάρος - Ολυμπιακός 13/5, 19:30

Ολυμπιακός - Φάρος 16/5, 16:00 (αν χρειαστεί)

Φάρος - Ολυμπιακός 20/5, 19:30 (αν χρειαστεί)

Ολυμπιακός - Φάρος 23/5, 16:00 (αν χρειαστεί)

Τζάμπολ στους τελικούς της Α1 Γυναικών