MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ένας από τους πιο έμπειρους Ευρωπαίους παίκτες με μακρά πορεία στο υψηλότερο επίπεδο στα ευρωπαϊκά παρκέ ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του για την Ασία, ξανά. Ο Ματσέι Λάμπε θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ασία δοκιμάζοντας την τύχη του σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA ο έμπειρος σέντερ θα φορά τη φανέλα των Taiwan Beer Bears, καθώς το deal των δύο πλευρών έχει κλείσει για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Λάμπε είναι από τους ελάχιστους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Μπασκόνια, Μπεσίκτας, αλλά και στο NBA. Την περασμένη σεζόν βρέθηκε στη Γαλλία για λογαριασμό της Λιμόζ, μετρώντας 10,9 πόντους, 5,7 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ κατά μέσο όρο κάνοντας τη διαφορά με τους Λομουζό. 

Τη νέα σεζόν αναμένεται να είναι σημείο αναφοράς στην πορεία των Taiwan Beer Bears, επιστρέφοντας στην Ασία.

https://www.youtube.com/watch?v=vwCEGCtTngg

 

Συνεχίζει στην Ασία ο Λάμπε