MENU

*Ήταν βάλσαμο η νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα, αλλά οι πληγές δεν κλείνουν με μία νίκη, ειδικότερα όταν η ομάδα τελείωνει την πέμπτη στην σειρά αποτυχημένη σεζόν, χωρίς να έχει κατακτήσει έναν τίτλο και χωρίς καν να διεκδικεί την πρόκριση στην οκτάδα. Ήταν όμως ένα φάρμακο για να κλείσει, έστω και για λίγο, η συζήτηση που έχει ανοίξει.

*Κοιτώντας όμως την επόμενη μέρα, φαίνεται ότι οι φωνές έχουν αρχίσει και πληθαίνουν γύρω από το Λιμάνι. Αυτή η νηνεμία που επικρατεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες, εν μέσω συντριβών, δεν θέλει και πολύ για να μετατραπεί κάποια στιγμή σε καταιγίδα.

*Το κλίμα εντός της ομάδας δεν είναι το καλύτερο δυνατό και υπάρχει πολύ μεγάλος προβληματισμός για την επόμενη μέρα. Δεν είναι τόσο απλή η απόφαση για τον άνθρωπο που θα έχει τα ηνία της ομάδας την σεζόν 2021/2022 ή την σεζόν 2022/2023.

*Καλώς ή κακώς, δεν την λες και πολύ πετυχημένη την χρονιά για τον κόουτς Μπαρτζώκα. Οι επιλογές στους ξένους ήταν επιεικώς κακές και αν οι ξένοι αλλάζουν, εκείνοι που μένουν είναι οι Έλληνες. Και αυτή την στιγμή που μιλάμε, το πρόβλημα είναι στους Έλληνες. Από τους μεγάλους μέχρι τους μικρούς. 

*Γιατί ο κόουτς δεν πιστεύει τον Κόνιαρη, δεν πιστεύει τον Χαραλαμπόπουλο και αυτό φαίνεται. Και προφανώς δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε αν πιστεύει τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Ο δε Λαρεντζάκης ήταν κομμένος για μήνες και κατάφερε ουσιαστικά να βγει μόνος του από την ναφθαλίνη, πιάνοντας τις ελάχιστες ευκαιρίες από τα μαλλιά. 

*Όλα αυτά αποτελούν λόγο προβληματισμού για την επόμενη μέρα. Η στήλη θα κάνει σήμερα μία πρόβλεψη/εκτίμηση/μαντεψιά: Ένα από τα ονόματα που θα παίξουν σοβαρά για προπονητής του Ολυμπιακού μέσα στους επόμενους μήνες θα είναι αυτό του Βασίλη Σπανούλη. Όποιος θέλει το κρατάει, όποιος θέλει το πετάει.

*Τώρα το αν θα γίνει άμεσα η μακροπρόθεσμα θα φανεί. Ο Βασίλης έχει το μπάσκετ στο... αίμα του. Ζει 24 ώρες μιλώντας γι'αυτό και δεν τον ενδιαφέρει σε πρώτη φάση να ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο. Όταν ολοκληρώσει την καριέρα του ως αθλητής, θα μπορεί και εκείνος να πει περισσότερα. Μακάρι πάντως να τον βλέπουμε στο μπάσκετ και ας είναι από όποιο πόστο αποφασίσει εκείνος. Η εκτίμηση πάντως υπάρχει.

*Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στο μπάσκετ, αλλά επειδή ο χώρος είναι «μασονία», όπως έλεγαν οι παλιοί μπασκετικοί, σπάνια θα ακούσετε φωνές για όσα γίνονται, ακόμα και για τις πιο εξόφθαλμες περιπτώσεις. Μόνο ένα παράδειγμα θα σας δώσουμε για να καταλάβετε τι παίζει.

*Σε πόσους συνεχόμενους αγώνες του Προμηθέα πιστεύετε ότι έχει οριστεί ο διαιτητής Παπαπέτρου;

  • Α) 1
  • Β) 2
  • Γ) 3
  • Δ) 4

*Με βάση τον κανονισμό, ένας διαιτητές επιτρέπεται να οριστεί σε έναν αγώνα και όχι σε δεύτερο συνεχόμενο της ίδιας ομάδας. Ωραία;

*Ο διαιτητής Παπαπέτρου ορίστηκε σε 4 συνεχόμενους αγώνες του Προμηθέα. Πιο συγκεκριμένα: Στον προημιτελικό Κολοσσός - Προμηθέας, που έγινε Τρίτη. Στον ημιτελικό ΠΑΟΚ - Προμηθέας, που έγινε Παρασκευή. Αμέσως μετά στον αγώνα Προμηθέας - ΑΕΚ, που τελικά αναβλήθηκε. Και μόλις ξεκίνησε πάλι το πρωτάθλημα θα σφυρίξει σήμερα το ΠΑΟΚ - Προμηθέας.

*Ανεξέλεγκτοι και επικίνδυνοι.

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού και ο προπονητής Σπανούλης
EVENTS