MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται το Σάββατο (7/11) η δράση στη Stoiximan GBL, με την 6η αγωνιστική να περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες δοκιμασίες για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, αλλά και σημαντικές αναμετρήσεις σε Ρόδο και Πάτρα.

Η αυλαία ανοίγει στις 15:00 στη Λευκάδα, όπου ο Άρης φιλοξενείται από τη Δόξα, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες, με τελευταία την εντυπωσιακή επικράτηση επί του Παναθηναϊκού με 101-91 στο Αλεξάνδρειο. Ωστόσο, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη καλείται να διαχειριστεί την απουσία του Ματ Μόργκαν, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, ενώ ο Βασίλης Τολιόπουλος επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Στις 16:00, ο Κολοσσός Ρόδου υποδέχεται το Περιστέρι Betsson στο κλειστό της Καλλιθέας, με τις δύο ομάδες να αναζητούν ένα σημαντικό αποτέλεσμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μία ώρα αργότερα (17:00), το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο Ιβανώφειο, όπου ο Ηρακλής φιλοξενεί τη Μύκονο Betsson. Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 63-53 από τον ΠΑΟΚ και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, αξιοποιώντας αυτή τη φορά την έδρα τους.

Την ίδια ώρα, ο Προμηθέας υποδέχεται την Καρδίτσα στο «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας, σε μία ακόμη αναμέτρηση με βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνεται στις 17:30 στο PAOK Sports Arena, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τους Βίκος Φάλκονς, έχοντας ως στόχο να διατηρήσει το αήττητό του και να φτάσει στο 6/6 στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι προέρχεται από την επικράτηση επί του Ηρακλή με 63-53, αλλά και τη νίκη με 113-111 απέναντι στη Ρόμα για το EuroCup. Ωστόσο, το παιχνίδι σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας αγωνιστικής πραγματικότητας για τον Δικέφαλο, καθώς θα παραταχθεί για πρώτη φορά χωρίς τον Τζέντι Όσμαν, μετά τον τραυματισμό του στον μηνίσκο του δεξιού γονάτου. Ο Ιταλός τεχνικός καλείται πλέον να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, με τον ΠΑΟΚ να επιδιώκει να συνεχίσει την αήττητη πορεία του.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (7/11)

- 15:00 Δόξα Λευκάδας ELABET – Άρης (SPORT FM TV)
- 16:00 Κολοσσός Ρόδου – Περιστέρι Betsson (SPORT FM TV)
- 17:00 Ηρακλής – Μύκονος Betsson (SPORT FM TV)
- 17:00 Προμηθέας Πάτρας – Καρδίτσα (SPORT FM TV)
- 17:30 ΠΑΟΚ – Βίκος Φάλκονς (ΣΚΑΪ)

GBL: Για το 6/6 ο ΠΑΟΚ χωρίς Όσμαν, στη Λευκάδα ο Άρης – Το πρόγραμμα του Σαββάτου