MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το ματς ήταν αμφίρροπο από το ξεκίνημά τους, με τις δύο ομάδες να κλείνουν το πρώτο δωδεκάλεπτο ισόπαλες με 24-24, όμως στην δεύτερη περίοδο οι Πέλικανς έκαναν επί μέρους 18-13, για να πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, έχοντας το προβάδισμα (42-37).

Στο τρίτο δωδεκάλεπτο οι Τζαζ μπήκαν με ορμή και έκαναν επί μέρους 43-28, για να πάρουν τα ηνία του αγώνα, μπαίνοντας το τέταρτο δωδεκάλεπτο, έχοντας προβάδισμα 10 πόντων (80-70), όμως οι Πέλικανς εξαπέλυσαν ξανά την αντεπίθεσή τους.

Οι «Πελεκάνοι» απάντησαν με επί μέρους 43-33 και με δύο εύστοχες βολές του Ντεζούντε Μάρεϊ, ισοφάρισαν σε 104-104, με την αναμέτρηση να οδηγείται στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης.

Στην παράταση η «μάχη» των δύο ομάδων συνεχίστηκε με τους Τζαζ να ξεκινούμε με σερί 6-0, όμως οι Πέλικανς είχαν και πάλι την απάντηση, τρέχοντας δικό τους σερί 8-0 για να πάρουν τα ηνία τους ματς, κρατώντας το προβάδισμά τους μέχρι την λήξη του αγώνα.

O Σαντίκ Μπέι με 22 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ ήταν ο κορυφαίος για τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, με τον Κιγιόντε Τζορτζ να ξεχωρίζει για τους Γιούτα Τζαζ έχοντας 39 πόντους, 2 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Δείτε την στατιστική της αναμέτρησης

Οι Πέλικανς λύγισαν τους Τζαζ στην παράταση