MENU

Στην ήττα των Ορλάντο Μάτζικ από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς,  ο Πάολο Μπανκέρο σημείωσε 37 πόντους και έπιασε τους Χάρνταγουεί και Χάουαρντ, με 35+ πόντους σε 13 παιχνίδια, βρισκόμενος πια στην τρίτη θέση παρέα με τους δυο θρύλους των Μάτζικ. 

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι έχοντας τον απίστευτο αριθμό των 75 αγώνων με περισσότερους από 35 πόντους ενώ, στην δεύτερη θέση με 54 αγώνες, βρίσκεται ο Σακίλ Ο'Νίλ. 

Ο Μπανκέρο έγινε draft στην ομάδα του Ορλάντο το 2022 ως first pick, με την ομάδα να περιμένει πολλά από τον ίδιο, και ο Ιταλο-αμερικανός φόργουορντ τα πηγαίνει μια χαρά μέχρι στιγμής. 

Στο παρελθόν οι Μάτζικ είχαν επιλέξει ως πρώτη επιλογή τους Κρις Ουέμπερ, Σακίλ Ο΄Νίλ, και Ντουάιτ Χάουαρντ. Ο πρώτος έγινε άμεσα ανταλλαγή για τον Χάρνταγουει και η συνέχεια είναι γνωστή. O«Big Shaq» έμεινε στην ομάδα και έκανε σπουδαία πράγματα πριν αποχωρήσει για το Λος Άντζελες και τους Λέικερς, ενώ ο Χάουαρντ άφησε πίσω του μια επίσης σπουδαία καριέρα στο Ορλάντο. 

«Έπιασε» Χάρνταγουεϊ και Χάουαρντ ο Μπανκέρο με την «37αρα» κόντρα στους Καβς (pic)