MENU

*Σήκωσε φασαρία η αγωνιστική κι όχι άδικα. Το Slam Dunk λοιπόν είναι εδώ για να αποκαλύψει τι συνέβη πίσω από τις κουρτίνες. Τσάμπα μας έχετε φορέσει τον τίτλο ότι είναι η καλύτερη παρασκηνιακή στήλη στο μπάσκετ; Μην χρονοτριβούμε κύριοι. Πάμε στο παρασύνθημα γιατί έχουμε και αποκαλύψεις με τα... τσαρούχια σήμερα που είναι και πρωταγωνίστρια της αγωνιστικής η Βάσω.

*Έχασε η ΑΕΚ, έχουμε δυο κατηγορίες να αναλύσουμε. Η μία είναι τα ποδοσφαιρικά απόνερα. Από τον ΠΑΟΚ μεταφέρθηκαν στην ΑΕΚ φέτος. Αφήστε τους αυτούς, δεν έχει ουσία, όλοι ξέρουν και δεν είναι και σωστό από δω να το αναδείξουμε.

*Πάμε τώρα στο ματς. Πρώτα από όλα ήταν ματσάρα. Με παικταράδες, εναλλαγές, αγωνία στο κόκκινο, τακτικές, πάνω κάτω. Έπειτα έχουμε δεδομένα. Δεδομένα έκανε λάθος ο Λάνγκφορντ που επιτέθηκε στα 10’’ σαν πρωτάρης αφήνοντας γεμάτη επίθεση στο Περιστέρι. Δεδομένα έκανε λάθος η ΑΕΚ που έβαλε τον Γιαννόπουλο αντί του Λάνγκφορντ στην τελευταία άμυνα να ελέγξει τον Σκούτσι Σμιθ αντί για τον γρήγορο Γκίκα. Αυτά για να μην βλέπουν μόνο τα λάθη των άλλων.

*Τώρα πάμε στο καυτό ζήτημα. Διαιτησία. Τα έχουμε πει ή όχι σε ανύποπτο χρόνο για το Περιστέρι; Είναι ο ισχυρότερος πόλος στο ελληνικό μπάσκετ. Έχει καλύτερες διαιτησίες κι από τον Παναθηναϊκό λέγαμε πέρυσι. Κατά σύμπτωση τον κέρδισε κιόλας. Όλα αυτά βέβαια δεν κτίζονται σε μια μέρα. Κι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν για τις εικονικές αλλαγές και ποιοι έχουν ασχοληθεί με το αντικείμενο. Και πολύ καλά κάνουν φυσικά. Βρείτε έναν παράγοντα του μπάσκετ που θα σου πει ότι δε θέλω να με παίζει η διαιτησία και θα τον πάμε για ορό αλήθειας. Αν βγει αρνητικό, φύγαμε για Δαφνί.

*Πώς φτάσαμε όμως στη συγκεκριμένη διαιτησία έχει σημασία. Δέκα μέρες πριν ο Μάκης Αγγελόπουλος αποφασίζει να μιλήσει στη Web TV του SDNA. Και τι λέει: «Ο Βασιλακόπουλος έχει προσφέρει τα μέγιστα, ήταν σπουδαίος, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να φύγει». Ακολουθεί ο κακός χαμός. Ο «Σωλήνας» καλεί στην ΕΟΚ τον Δουβή και τον αρχίζει σε εξάψαλμο. Βρίζει τον Μάκη Αγγελόπουλο, τα χώνει χοντρά και έρχεται ο επόμενος ορισμός.

*Η ΚΕΔ με νέα παλικάρια αλλά παλιές συνήθειες, ρίχνει στην αρένα την Τσαρούχα. Από κοντά και τον Μάλαμα που ανήκει στο ίδιο γκρουπ. Δεν χρειάζεται να μιλήσουν καν, συνεννοούνται με τα μάτια. Η Βάσω είναι πλέον Νο1 διαιτητής για την ΕΟΚ. Για αυτό και δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την Ομοσπονδία που έγινε διαιτητής Ευρωλίγκα. Είναι αγαπημένο παιδί, για αυτό πηδάει τις κατηγορίες σαν χαμηλά εμπόδια.

*Πέρυσι έπαιξε τελικό Κυπέλλου, τώρα ορίζεται σαν πρώτη διαιτητής σε ματς τετράδας. Φέτος θα παίξει και τελικό Κυπέλλου και τελικούς Α1 και Ευρωλίγκα.

*Είναι λάθος να μπει κάποιος στη διαδικασία ανάλυσης φάσεων. Ο Ξανθόπουλος έκανε φάουλ, σήκωσε χέρι και οι διαιτητές είπαν παίζετε. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες. Η Βάσω μπορεί να ήταν συναισθηματικά μπερδεμένη. Στον ΓΣ Περιστερίου έπαιζε το 2012-13 κι ήταν και MVP όπως βλέπετε και στις εικόνες. Σήμερα παίζει αγώνες του και σφυρίζει αμερόληπτα. Όχι;

*Δηλαδή φανταστείτε να ήταν πρώτος διαιτητής του αγώνα της ΑΕΚ ο Νίκος Χατζής. Θα ήταν φυσιολογικό; Αφήστε όλα τα άλλα που είναι γνωστά τοις πάσοι. Υπάρχει λέτε περίπτωση να μην το ξέρει η ΚΕΔ;

*Η ΕΟΚ λέει ναι. Η ΚΕΔ συμφωνεί. Άρα αφήστε τους άλλους να φωνάζουν. Όσο φωνάζουν, τόσο περισσότερο τρίβει τα χέρια του ο Βασιλακόπουλος.

Με άρωμα γυναίκας η απάντηση Βασιλακόπουλου σε Αγγελόπουλο
EVENTS