MENU

Όπως αναφέρει η βρετανική Sun, άνθρωποι του Μουρίνιο τις τελευταίες έξι εβδομάδες έχουν... απλώσει τα δίχτυα τους και ψάχνουν για σπίτια πολυτελείας.

Το «παλάτι» που τους κέντρισε το ενδιαφέρον βρίσκεται στο Frodsham, μια περιοχή που απέχει 29,3 μίλια από το Μάντσεστερ. Το ποσό που αγγίζει η υπερπολυτελής κατοικία αγγίζει τα 4,75 εκατομμύρια λίρες!

Αν μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός αγοράσει το «Steppingstone», όπως ονομάζεται το «παλάτι», θα γίνει αντικείμενο συζήτησης όπως ο Τζιμπρίλ Σισέ το 2005, όταν αγόρασε μία έπαυλη στην περιοχή και του δόθηκε το προσωνύμιο «Άρχοντας του Frodsham».

Η βρετανική εφημερίδα, μάλιστα, επικαλείται πηγές μέσα από τη Γιουνάιτεντ που λένε: «Δεν είναι μυστικό ότι οι άνθρωποι του Μουρίνιο είναι πραγματικά δραστήριοι τον τελευταίο καιρό και ψάχνουν σπίτι για να μείνει ο Ζοζέ και η οικογένειά του. Αυτό το σπίτι είναι στη λίστα τους και ακούσαμε ότι ο Ζοζέ και η γυναίκα του έκαναν κρυφή επίσκεψη σε αυτή την κατοικία, αλλά και σε άλλες. Είναι ένα φοβερό μέρος, μακριά από το δρόμο, που μπορεί να τους ταιριάζει, και βρίσκεται μόνο μισή ώρα μακριά από το προπονητικό κέντρο».

Το υπερπολυτελές σπίτι, βέβαια, έχει ιδιοκτήτη τον μεγαλομέτοχο της ομάδας ράγμπι Widnes Vikings, Στιβ Ο' Κόνορ, ο οποίος ζει εκεί από το 2010, αλλά δεν θα ήταν αρνητικός να το πουλήσει για 4,75 εκατομμύρια λίρες!

Ο κ. Ο' Κόνορ, μάλιστα, είχε δηλώσει στο παρελθόν πως: «Δεν βρίσκεις τέτοιο σπίτι πουθενά! Δεν νομίζω ότι έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Είναι μία μίξη των τεχνικών του 16ου και του 17ου αιώνα που συνδυάζεται με τη μοντέρνα τεχνολογία και τον πολιτισμό».

Ένας μεσίτης της περιοχής, είχε δηλώσει παλαιότερα: «Είναι το πιο ενδιαφέρον σπίτι που έχω ασχοληθεί ποτέ!»

Για να καταλάβετε για τι... «παλάτι» μιλάμε, έχει δικό του ελικοδρόμιο, εσωτερική πισίνα, 5 μικρά γήπεδα, κελάρι για κρασί, και ειδικό εξωτερικό χώρο για τηλεόραση.

Κι αυτά δεν είναι τίποτα... Έχει φοβερή τεχνολογία, η οποία συμπεριλαμβάνει πόρτες χωρίς κλειδαριές, οι οποίες λειτουργούν με αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος! Εννοείται, έχει παιδική χαρά και αμερικανικό μπιλιάρδο!

Λέτε ο Special One να γίνει... Special King αν αποκτήσει το υπερπολυτελέστατο «παλάτι»;

Ζοζέ Μουρίνιο: Αυτό το παλάτι θέλει να αγοράσει ο Special One! (pics)