Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.
Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην... πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.
*Έχει πολύ ψωμί ακόμα η ιστορία του Μίσιτς. Τα λέγαμε.Αυτά μου επιβεβαιώνει ένας καρντάσης από τη Θεσσαλονίκη ότι στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν το ενδιαφέρον για τον Κροάτη. Αλλά μου διευκρίνισε ότι δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε οποιαδήποτε κουβέντα. (SPORTDAY)
*Εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού , η UEFA έχει ήδη παρατείνει την προθεσμία κατά την οποία οι σύλλογοι πρέπει να αποδείξουν ότι δεν έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη, από τις 31 Μαρτίου στις 31 Απριλίου. Πως αυτή η εξέλιξη ενδέχεται να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, αν οι πράσινοι αποφασίσουν τελικά να υποστηρίξουν επίσημο αίτημα για την αναστολή της που τους έχει επιβληθεί από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ; Θεωρητικά, αν καταθέσουν ‘όλα τα στοιχεία που θα αποδεικνύουν τη μείωση του χρέους, την απόλυτη συνέπεια στην καταβολή των διακανονισμών και εγγυημένα έσοδα με πλάνο νέας μείωσης την επόμενη σεζόν, μπορούν να «εκμεταλλευτούν» την επιείκεια και την «χαλαρότητα» από την πλευρά της UEFA, δεδομένης της αυξημένης οικονομικής πίεσης στις ομάδες.(LIVESPORT)
*Ο Τσιμίκας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον διαφόρων συλλόγων, τόσο από την Αγγλία όσο από την Ιταλία. Βέβαια με βάση τα ποσά που ζητάει δύσκολα ο Τσιμίκας θα μετακομίσει στην Ιταλία. Γι΄ αυτό προτεραιότητα στον Πειραιά έχουν να δώσουν τον Τσιμίκα σε ομάδα της Αγγλίας, με στόχο να εκμεταλλευτούν και τη δυναμική, την οποία έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Νησί, λόγω της ενασχόλησής του με τη Νότιγχαμ. (SPORTDAY)
*Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Ρούμπεν Σεμέντο με τον Ολυμπιακό έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του Φερνάντο Σάντος. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν αγγλικά Μέσα ο Σέμεντο αναμένεται να είναι βασικός στην Πορτογαλία στο Euro του 2021. (LIVESPORT)
*Ο Σωτήρης Νίνης παρά τα πολύ καλά του εργομετρικά τελικώς δεν έκανε… χωριό με τον Ατρόμητο τον περασμένο Ιανουάριο. Εξέλιξη που θα παρατείνει το διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους στον ένα χρόνο. Εξέλιξη που βάσει του κύκλου του αφήνει ανοιχτό ακόμη το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Μόλις στα 30 του. (SPORTIME)
*Ο Σωκράτης Φυντανίδης «κρεμάει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και αλλάζει status στην καριέρα του, ξεκινώντας ως τεχνικός διευθυντής. Μάλιστα, βρήκε και τον εργοδότη: Ένωση Παραλαμνίου, την ομάδα που έπαιξε στην Κύπρο. (SPORTIME)
*Η Αιντχόφεν φαίνεται ότι έχει στη λίστα της τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γιαννούλης. Συγκεκριμένα ο Έλληνας μπακ βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας. Η ολλανδική ομάδα υπολογίζει να δώσει 3 με 4 εκατ. για την μεταγραφή και ένα 500αρικό συμβόλαιο στον ίδιο. (SPORTIME)
*Για τον Γκιγιέρμε είναι τυπικό το θέμα του νέου συμβολαίου. Ο Ολυμπιακός και ο ποδοσφαιριστής έχουν μιλήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα κι επί της ουσίας τα έχουν βρει. Στον Πειραιά, πάντως, έχουν να λένε τα καλύτερα για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος όταν αποκτήθηκε δεν είχε την εμπειρία να γίνει ο ηγέτης μιας ομάδας με υψηλές απαιτήσεις και πίεση. Ο χαρακτήρας του και η προσωπικότητα του, όμως, είναι τέτοια που τον ανέδειξαν σε ηγετική μορφή του Ολυμπιακού. (ΦΩΣ)
*Τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται να παγώνει το θέμα της απόκτησης βραζιλιάνικης ομάδας από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Ας μην ξεχνάμε ότι η βασική σκέψη του ομογενή επιχειρηματία έχει να κάνει με τον εντοπισμό και την απόκτηση παικτών από τον ΠΑΟΚ, χωρίς να χρειάζεται να πληρώνει μεσιτικά. (METROSPORT)
*Ο Ανουάρ Τουχάμι μπορεί να εκτιμά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί, αλλά θέλει να γυρίσει στην Ισπανία και αυτό είναι δεδομένο. Με τέτοια λογική ασφαλώς και δεν χρειάζεται ο Παναθηναϊκός καν να κάνει την προσπάθεια για να τον αποκτήσει, μιας και δεδομένα θα πέσει στα βράχια. (ΠΡΑΣΙΝΗ)
*Στην ΑΕΚ φαίνεται να κάνουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο, μιας και για να τον αγοράσουν στην ΑΕΚ πρέπει να δώσουν το ποσό των 2.7 εκατ. ευρώ. Όπως και να έχει όλα φαίνεται να είναι ανοιχτά για τον Αραούχο. (FORZA)
*Μια πολύ ενδιαφέρουσα σκέψη κάνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και συζητήθηκε και στην χθεσινή τηλεδιάσκεψη . Να συνδυάσουν την πώληση των διαρκείας με την διάθεση των πακέτων του PAOK TV. Tι σημαίνει πρακτικά; Ότι υπάρχει η σκέψη οι κάτοχοι διαρκείας να έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν συνδρομή στο PAOK TV της επόμενης περιόδου σε προνομιακή τιμή. Οριστική δεν είναι η απόφαση, αλλά υπάρχει έντονη σκέψη (METROSPORT)
*Εδώ και κάποιες μέρες κυκλοφορεί ένα σενάριο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ από τον Φερνάντο Σάντο, κάτι το οποίο δεν ευσταθεί. Αν ποτέ πάντως παίξει το σενάριο, ο Πορτογάλος θα ήταν μια εξαιρετική περίπτωση προπονητή, που θα μπορούσε να αναλάβει τον ρόλο του πρότζεκτ μάνατζερ. (FORZA)