MENU

Γενικά, το πρόγραμμα της ημέρας, όπως κάθε Σάββατο, είναι φτιαγμένο για διασκεδαστικό παιχνίδι.

Προφανώς, όποιος στοχεύσει νικηφόρο συνδυασμό στην 026 θα πάρει μεγάλα κέρδη. Τα τρικάστ (3 με σειρά) σε ανάλογης δυσκολίας ομίλους, συνήθως, προσφέρει τεράστιες αποδόσεις. Αλλά, πρέπει να αισθάνεσαι πολύ τυχερός για να ποντάρεις σε ένα πολύπλοκο παιχνίδι σε κούρσα με 24 άλογα!

Ποιοτικές, αλλά και πιο βατές κούρσες, μας προσφέρει σήμερα το PARISLONGCHAMP. Συγκεκριμένα, στο μικτό πολυπληθές χάντικαπ τριετών της 020 μοιάζει δύσκολο να λείψουν από την τετράδα της άφιξης οι FRENCH BERE (2) και FALCO DELAVILLIERE (3).

Η 022 είναι κούρσα Group III για τριετείς φοράδες στα 1800 μέτρα. Η AWESOMETANK (6) που είναι το μεγάλο φαβορί έχει τρέξει μέχρι 1600 μέτρα και όταν η Γκοντόλφιν κατεβάζει δύο φοράδες EXPRESSIY (4) και HADITH (5) σε 8 συμμετέχουσες βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για τη νίκη. Η MY SISTER NAT (3), πριν 35 μέρες, χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα ο Μπουντό τερμάτισε τρίτη σε κούρσα Group II στα 2000 μέτρα. Αυτή θα είναι και η βάση μας για παιχνίδι.

Από τις 19:10 μπαίνει στο παιχνίδι και το WOLVERHAMPTON το οποίο ολοκληρώνει το πρόγραμμα στις 22:15.

Καλή διασκέδαση

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Στο ημίχρονο των Αγγλικών αγώνων ποδοσφαίρου τρέχει η μεγάλη κούρσα από το AYR (17:50)