MENU

Οι εννέα στις δεκατρείς κούρσες διεξάγονται στην απόσταση των 1600 μέτρων, καθώς και οι έξι γαλλικές ιπποδρομίες από το CLAIREFONTAINE γίνονται σε αυτά τα μέτρα.

Επίσης, ο αριθμός των συμμετεχόντων ίππων είναι αρκετά υψηλός σε όλες τις κούρσες ώστε να αναμένονται και ανάλογα υψηλές αποδόσεις στα παιχνίδια.

Σημαντική είναι και η συμβολή του νοτιοαφρικάνικου GREYVILLE που πλαισιώνει τις Ελληνικές ιπποδρομίες με πέντε αναμετρήσεις από τις οποίες οι τέσσερις αφορούν άλογα που ψάχνουν την πρώτη νίκη της καριέρας τους. Φυσικά, το μεγάλο ενδιαφέρον εκείνης της ώρας θα είναι στα ΤΖΑΚ ΠΟΤ σε ΣΚΟΡ 4 και ΣΚΟΡ 6 που θα ξεκινούν σε λίγο στο Μαρκόπουλο, αλλά μας αρέσουν και οι τρεις πρώτες κούρσες του GREYVILLE.

**Το κείμενο για τις Ελληνικές ιπποδρομίες θα ανέβει στις 17:00

Είναι από τις κούρσες που θεωρούμε ότι πιο εύκολα μπορείς να ξεχωρίσεις τον πιθανό νικητή καθώς οι διαφορές μεταξύ των ίππων, πολλές φορές, είναι μεγάλες και εμφανείς. Αντίστοιχα, σε ανάλογης σύνθεσης διαδρομές, συχνά, μπορείς να ξεχωρίσεις το ικανότερο άλογο για την πρώτη θέση, αλλά και αυτό με το πιο σταθερό αγωνιστικό προφίλ που μπορεί να ζητηθεί κυλιόμενο πίσω του. Το «πεδίο» (δηλαδή όλα τα υπόλοιπα άλογα) έχει κόστος 8 στήλες ανά θέση στις 10 συμμετοχές, 9 στήλες στις 11, 10 στις 12 κ.ο.κ. και διπλασιάζονται με την αναζήτηση του κυλιόμενου αλόγου στις δύο θέσεις.

Δηλαδή, αν σε μια κούρσα με 14 συμμετοχές επιλέξω το «1 για πρώτο» και το «2 για δεύτερο ή τρίτο» θα έχω ανάπτυξη σε: 1/2/Π (12 στήλες), 1/Π/2 (12 στήλες) και με 24 στήλες μπορεί να διεκδικήσουμε υψηλές αποδόσεις.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

013: Κούρσα από αυτές που συζητήσαμε στον πρόλογο. Φοράδες μέδεν με την BURNING MIST (3) να ξεχωρίζει ότι είναι πιο κοντά στη νίκη από τις υπόλοιπες. Η πενταετής COME ON INN (1) και η βελτιωμένη τριετής VANILLA ROSE (5) είναι δύο άλογα που μπορεί να τα αναζητήσεις κυλιόμενα στις θέσεις πίσω από την νικήτρια. Τα Τρικάστ 3 / 1, 5 / Π και 3 / Π / 1, 5 έχουν κόστος 14 συν 14 στήλες, οι οποίες γίνονται 42+42 σε περίπτωση που κυνηγήσουμε το τετραπλό με τα 1, 5 στη δεύτερη και στην τρίτη θέση.

018: Η φοράδα OCTEVILLE (4) του Ρουζέ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί της κούρσας. Το αουτσάιντερ της κούρσας που μπορεί να πληρώσει καλά αν ανέβει στο βάθρο είναι η MELBURNIAN (2) που σήμερα έχει τον Μπουντό στη σέλλα της. Βελτιώθηκε στο δεύτερο τρέξιμό της η COLLEVILLE (1) και η PLANTLOVE (3) είχε τερματίσει αρκετά κοντά στην (4) στην πρώτη συμμετοχή τους. Δεν είναι απίθανο να δούμε να διακρίνεται και κάποια από τις φοράδες που κάνουν ντεμπούτο, την (9) και την (8).

028: Προβάδισμα έχει ο «τρεγμένος» τριετής OLIGARCH (4) με τον Μάρκους και αντίπαλοί του ο ομοπροπόνητος τετραετής VIA CON DIOS (3) με Ντελπές και ο αρσενικός τριετής GOLDEN TOWER (9) που κάνει ντεμπούτο με Ντε Μέλο στη σέλλα του. Υπολογίζονται οι CHRISTIANO (5) και CAPTAIN COBALT (7), με τον δεύτερο να έχει εξωτερικό σταρτ και τον Μούζι Γένι στη σέλλα του.

029: Θηλυκές φοράδες τριών και τεσσάρων ετών χωρίς νίκη στο ενεργητικό τους και νέους και μαθητευόμενους αναβάτες. Η TWICE AS SMART (10) έχει μια καλή εμφάνιση στα πόδια της και περιμένουμε να παρουσιαστούν βελτιωμένες οι SEATTLE SPARK (8) και DAYDREAM BELIEVER (5). Πιο έτοιμη μετά από τρεις μέτριες συμμετοχές ενδέχεται να παρουσιαστεί η FAST LOOKS (3).

030: Αν η κούρσα κριθεί ανάμεσα στους τριετείς ο LATE AUTUMN (11) με τον Ντε Μέλο και ο BLAZE OF GOLD (9) με τον Μάρκους, είναι οι βασικοί διεκδικητές της νίκης, Επονται, ο SUPA MUFTI (8), ο GLITTERROCK (10) με τον Μούζι Γένι και δεν αγνοείται ο τετραετής WHITEWATER RAPIDS (2) που έδειξε ότι μπορεί να εξελιχθεί σύντομα.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου καθώς και οι επιλογές της ομάδας του SDNA.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Παιχνίδι σε γαλλικούς και νοτιοαφρικάνικους ρυθμούς!