MENU

Όπως αποκάλυψε από την Πέμπτη 2/4 το SDNA, οι κατηγορούμενοι που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο, αυξήθηκαν από 16 σε 21, έπειτα από επιπλέον διώξεις που άσκησε ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης.

Οι δύο από τους πέντε «νέους», έγιναν γνωστοί την Παρασκευή 3/4 και πρόκειται για τους διαιτητές Ηλία Σπάθα και Αλέξανδρο Δημητρόπουλο, οι οποίοι εμφανίστηκαν ενώπιον του ανακριτή και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν.

Το SDNA αποκαλύπτει άλλο ένα στοιχείο της υπόθεσης!

Στις νέες ποινικές διώξεις που έχουν ασκηθεί περιλαμβάνεται άλλος ένας πρόεδρος ΠΑΕ της Super League, που αθροιστικά είναι ο τρίτος πρόεδρος ανάμεσα στους 21 (ο άλλος είναι ο Κομπότης και ο τρίτος είναι πρόσωπο που ανήκει στον «κεντρικό πυρήνα» και που δεν έχει κληθεί ακόμη να απολογηθεί, κάτι που θα γίνει αμέσως μετά το Πάσχα).

Πέραν του προέδρου ΠΑΕ της Super League, ποινική δίωξη ασκήθηκε και στον τεχνικό διευθυντή της ίδιας ομάδας! Και οι δύο, έχουν κληθεί να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή μετά το Πάσχα, οπότε και θα τους απαγγελθούν κατηγορίες, τις οποίες ακόμη δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι!

Να ξεκαθαριστεί, ότι με σεβασμό στο τεκμήριο της αθωότητας, το SDNA δημοσιεύει όλα τα ονόματα των εμπλεκόμενων στους οποίους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και έχουν λάβει προθεσμία να απολογηθούν. Το ίδιο θα κάνει για όλους τους υπόλοιπους που θα απολογηθούν μέσα στον Απρίλη. Το ίδιο ισχύει και για τους επτά που βαρύνονται με τα βαριά κακουργήματα.

Διπλή δίωξη βόμβα σε πρόεδρο και τεχνικό διευθυντή!