MENU

Με επίκεντρο τη Wuhu της Κίνας, οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 18 και θα ολοκληρωθούν στις 24 Οκτωβρίου, κάτω από τον ευρύτερο τίτλο “Together in Elegance”. Οι προσκεκλημένοι της Lepas θα έχουν την ευκαιρία θα δουν από κοντά, να οδηγήσουν και να μάθουν τα πάντα για τις τεχνολογίες των L4, L6 και L8, ενώ τα φώτα της δημοσιότητας θα δει για πρώτη φορά ένα ολοκαίνουργιο πρωτότυπο.

Μέσα από την εντυπωσιακή σιλουέτα του θα δώσει το στίγμα για την εξέλιξη των “Leopard Aesthetics”, της σχεδιαστικής γλώσσας που κάνει τα μοντέλα της μάρκας μοναδικά.

Από την αίγλη του εμπορικού λανσαρίσματος στην Ελλάδα και τη χειμαρρώδη ενέργεια της Auto Athina 2026, η Lepas μεταφέρει τώρα το επίκεντρο της προσοχής στη Wuhu, όπου θα συνεχίσει να διανθίζει τη διεθνή της κοινότητα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την “Lepas Global Elegant Week” θα ανακοινώνονται σταδιακά.

Από την Ελλάδα στην Κίνα: Η πρώτη «Lepas Global Elegant Week» είναι προ των πυλών