MENU

Οι κυανόλευκοι του Πειραιά ξεκίνησαν καλά και προηγήθηκαν με 5-2 και 6-3, αλλά στη συνέχεια ο Υδραϊκός απείλησε και ισοφάρισε με τον Μπλάνη σε 6-6, στο 3.59 πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου. Ο Μάνθος Βουλγαράκης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Εθνικό, 11 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου, με 7-6, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό καθώς δεν άλλαξε κάτι στην τέταρτη περίοδο.

Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκαν για έντονη διαμαρτυρία, στα 11 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Υδραϊκού Δημήτρης Μαυρωτάς και ο έφορος του Εθνικού Χατζηαλέξης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 7-6Οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 2-3, 0-0Εθνικός (Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός 1, Κουτσιαλής 1, Χατζηκυριακάκης 1, Μπιλάλης, Βουλγαράκης 2, Καρούντζος 1, Τσαχειλίδης, Κόχειλας Γ. 1, Μπεριστιάνος, Ξανθόπουλος, Αϊβαλιώτης, ΑργυρόπουλοςΥδραϊκός (Μαυρωτάς): Φλέγκας, Καϊάφας, Εμμανουηλίδης Γ. Κοκκινάκης, Μαυρωτάς Γ., Αγκόρτσας, Μπλάνης 2, Λάζαρης, Αργυρακόπουλος Κ., Μπιτσάκος 1, Βλοντάκης 1, Εμμανουηλίδης Β. 1, Μπαγλατζής, Στελλάτος 1

Ίδρωσε αλλά νίκησε ο Εθνικός