MENU

Από... ασήμι ήταν στρωμένος ο δρόμος του Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδης στο Παγκόσμιο Κύπελλο άρσης βαρών σε πάγκο «Fazza» που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία των -80 κιλών, με επίδοση 189 κιλά.

Μεγάλος στόχος του Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδης είναι να καταφέρει να βρεθεί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Τόκιο και με την επιτυχία του αυτή έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση αν και το κρίσιμο «τεστ» για τον αθλητή θα είναι τον Ιούλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο 30χρονος αθλητής δεν ξέχασε να ευχαριστήσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook όσους του στάθηκαν στην προσπάθεια του αυτή.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης και το PAOK Action, μέσω του οποίου στηρίζεται η προσπάθεια του Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδης για να μετέχει στην Παραολυμπιάδα του Τόκιο 2020, με τον ίδιο να αναφέρει: «Με το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Fazza και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό μου, τον προπονητή μου Dimitris Ioannidis, το #PAOKaction της PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον #IvanSavvidis που στηρίζουν την προσπάθειά μου να συμμετέχω στην Παραολυμπιάδα του Τόκυο 2020,φυσικά την ιατρική μου ομάδα Ioannis Terzidis, Savvas Panavoglou και Nikos Terzis.Τον Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και όλους τους φίλους-συναδέλφους μου απο το Δημοτικό Πολυιατρειο, καθως και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τις ευχές και τη δύναμη που μου μεταφέρεται!!»

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευση:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgkremis.moisiadis%2Fposts%2F10213780770333984&width=500
Ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη και το PΑΟΚ Action ο «ασημένιος» Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδης (pic)