MENU

Τσόρι και Μανιάτης ακόμη δεν είναι έτοιμοι και έμειναν εκτός αποστολής από τον Μάρκο Σίλβα, ο Πουλίδο με τον Σαλίνο ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις λόγω κόπωσης και επίσης δεν θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου για το ματς με τον Πανιώνιο το βράδυ της Κυριακής, όπως επίσης και οι Κολοβός, Γιαννιώτης, Γούτας, Τζανδάρης, Γιαννιώτας, Αυλωνίτης, Μποτία και Κασάμι. Η απουσία των τριών τελευταίων μάλιστα δεν ήταν 100% αναμενόμενη.

Ο μεν Ελβετός λογικά σύντομα θα αποχωρήσει από το Λιμάνι, ενώ όσον αφορά στους στόπερ, ο Σίλβα δεν αποκλείεται να «ζητά» έτσι  με τον τρόπο του μια ακόμη μεταγραφή στη θέση, πηγαίνοντας στο ματς με τους Νεοσμυρνιώτες έχοντας διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς τους Σιόβα, Βούρο και Ντα Κόστα.

Συνυπολογίζοντας τα παραπάνω, ένα πιθανό σχήμα με το οποίο θα αγωνιστεί την Κυριακή ο Ολυμπιακός είναι με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, τους Ομάρ και Μαζουακού δεξιά και αριστερά στην άμυνα, Σιόβα-Βούρο στα στόπερ, με λιγότερες πιθανότητες να ξεκινήσει ο Ντα Κόστα. Κεντρικά χαφ θα είναι οι Μπουχαλάκης-Μιλιβόγεβιτς με τον Φορτούνη επιτελικό, δεξιά θα ξεκινήσει ο Πάρντο και στην κορυφή της επίθεσης ο Φινμπόγκασον. Για την αριστερή πτέρυγα οι πιθανότητες είναι μάλλον μοιρασμένες μεταξύ Σεμπά και Ντουρμάζ, με τον Βραζιλιάνο να είναι ένα... βήμα μπροστά, αφού ο παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή.

Τα πλάνα Σίλβα ενόψει Πανιωνίου