MENU

«Για τον προπονητή δεν έχω σχεδόν τίποτα να πω. Μας βοήθησε να γίνουμε η αποκάλυψη, είναι αλήθεια, κέρδισε δύο πρωταθλήματα. Σε ότι αφορά τον άνθρωπο Μίτσελ αντιθέτως δεν έχω και πολλά καλά πράγματα να πω», είπε αρχικά στο Quest France ο Γάλλος μέσος προετοιμάζοντας το έδαφος για αυτά που θα ακολουθούσαν...

«Είναι αρκετά εγωκεντρικός έχει την εικόνα του παίκτη που ήταν κάποτε. Στην Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σταρ και ζει ακόμα σαν να είναι τέτοιος. Θα το δείτε με τους δημοσιογράφους. Ξέρει να τους χρησιμοποιεί. Του αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες πριν το ματς. Τον βλέπαμε πάντα να κάνει μερικά βήματα στον αγωνιστικό χώρο και να παίρνει όλες τις πόζες, περνώντας μπροστά από τους φωτογράφους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 26χρονος χαφ που έχει περάσει τις τελευταίες δύο σεζόν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό σε Μπαστιά και Γκινγκάμπ.

Καταλήγοντας, ο Γιαταμπαρέ έκανε την πρόβλεψή του για την πορεία που θα έχει ο Ισπανός τεχνικός στη Μαρσέιγ, ενώ έκλεισε και με φοβερή ατάκα: «Είναι ένας προπονητής επιθετικός, πάντα ανάλογος με την εικόνα του παίκτη που ήταν. Αλλά ειλικρινά στην Μαρσέιγ, δεν τον πιστεύω καθόλου. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν άνθρωποι ευλογημένοι και οι οποίοι σου μεταδίδουν την επιθυμία  να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρο. Αυτός, αντιθέτως, με έκανε να το σιχαθώ».

«Ποζεράς ο Μίτσελ, με έκανε να σιχαθώ τη μπάλα!»