MENU

Παρά τα σενάρια των τελευταίων ημερών για πιθανή εμπλοκή στην είσοδο του Ταϊλανδού επιχειρηματία στο Τριφύλλι, η μεταβίβαση των μετοχών προχωράει κανονικά και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί το deal σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος στους συνεργάτες του, όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη "Live Sport".

O Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ αναμένεται την προσεχή Τρίτη (3/7) στην Αθήνα, τρεις ημέρες πριν τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Όπως έλεγε μάλιστα χθες ο "Mr.ΣΚΑΪ" στους συνεργάτες του: «Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Προχωράμε κανονικά. Σε λίγες μέρες (σ.σ. Τρίτη ή Τετάρτη) θα ολοκληρωθεί η συμφωνία και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στην υλοποίησή της. Δεν υπάρχει κάτι το οποίο να έχει αλλάξει τα δεδομένα που υπήρχαν. Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί. Είναι θέμα ολίγων ημερών να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Οι δύο άνδρες άλλωστε είχαν τηλεφωνική επικοινωνία κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (28/6) για να ρυθμιστούν κάποια τελευταία ζητήματα που αφορούν στην αγοραπωλησία της ΠΑΕ, ενώ σήμερα αναμένεται να φτάσουν στην Αθήνα συνεργάτες του Ταϊλανδού επιχειρηματία.

Την Τρίτη στην Ελλάδα για τις υπογραφές ο Πιεμπονγκσάντ