MENU

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Καλτσά από τη Βέροια. Ο παίκτης θα ενταχθεί στην ομάδα μας το καλοκαίρι και θα ανήκει στον Σύλλογο για τα επόμενα τρία χρόνια». Λίγα λόγια για τον Καλτσά

Γέννημα θρέμμα Βεροιώτης, από τα 17 του φοράει την φανέλα της «βασίλισσας του Βορρά» και δεν την έχει βγάλει μέχρι σήμερα από πάνω του. Στην περίπτωση του, το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά, αφού ο πατέρας του, Ανδρέας ήταν κι αυτός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην Βέροια (μεσοεπιθετικός κι αυτός) και τον έσπρωξε από μικρή ηλικία στο ποδόσφαιρο. 

Η φετινή χρονιά για τον 24χρονο δεξιοπόδαρο μεσοεπιθετικό (γεννηθείς στις 3 Μαΐου του 1990) είναι η καλύτερη στην καριέρα του, αφού σε 1277 λεπτά συμμετοχής στην φετινή Super League (15 συμμετοχές), έχει σκοράρει ήδη 6 γκολ και έχει 3 ασίστ, με τον Καλτσά να μετρά συνολικά στην μεγάλη κατηγορία 72 παιχνίδια με 12 γκολ και 11 ασίστ. 

Έχει χριστεί μία φορά διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, ενώ έχει τιμηθεί από τον ΠΣΑΠ ως καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Β' Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2010-11.

Καλτσάς και επίσημα, αλλά το καλοκαίρι!