MENU

Ο ομογενής γκολκίπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στους "Αετούς" της Λισσαβόνας όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες, δίνοντας μεγάλη ανάσα στα ταμεία του Παναθηναϊκού. Το ακριβές ποσό το οποίο εισέπραξε το Τριφύλλι είναι περίπου 1,3 εκατ. ευρώ όπως αναφέρει στον λογαριασμό του στο twitter ο δημοσιογράφος Αντώνης Οικονομίδης, καθώς από τα 1,54 εκατ. ευρώ της συνολικής συμφωνίας, το 15% πήγε στη Στουτγκάρδη.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες του deal. Σε αντίθεση με ό,τι είχε κυκλοφορήσει το προηγούμενο διάστημα, ο Παναθηναϊκός δεν κράτησε ποσοστό μεταπώλησης για τον διεθνή τερματιοφύλακα, ενώ επίσης δεν υπάρχει και καμία ρήτρα σε ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα για άλλη ομάδα.

Όσο για το συμβόλαιο που υπέγραψε ο ίδιος ως το 2023 με τη Μπενφίκα, έχει ρήτρα που φτάνει στα 60 εκατ. ευρώ! Να σημειωθεί πάντως ότι δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι οι Πορτογάλοι θα τον πάρουν από τον προσεχή Γενάρη -που είναι το πιθανότερο- κάτι που θα οριστικοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Παναθηναϊκός: Στα 60 εκατ. η ρήτρα του Βλαχοδήμου!