MENU

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα Σπάτα η τελευταία προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ πριν από το ματς με τη Λαμία. Ο Κώστας Γαλανόπουλος έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα λόγω της πνευμονίας που τον ταλαιπώρησε και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις από την Δευτέρα, ενώ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Επίσης, ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Αντρέ Σιμόες που νιώθει ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και θα ήταν ρίσκο να πιεστεί. Ο Παναγιώτης Κονέ ακολούθησε το ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό ματς. Σε αυτή εκτός από τους τραυματίες (και τον Γιακουμάκη που υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας) δεν συμμετέχει για ακόμη μια φορά και ο Πατίτο Ροντρίγκες.

Οι «εκλεκτοί» του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Τζανετόπουλος Λόπες, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης, Τρίστασον, Αραούχο, Λιβάια, Μπακασέτας.

Χωρίς Σιμόες, αλλά με Γκάλο η ΑΕΚ για Λαμία