MENU

Ο βοηθός από τον σύνδεσμο Αιτωλοκαρνανίας αποτέλεσε τη μεγάλη παραφωνία στη διαιτησία της χθεσινής αναμέτρησης ανάμεσα στη Βέροια και τον Ολυμπιακό.

Ο Παναγιώτης Κασσαβέτης υπέπεσε σε αρκετά λάθη, έχοντας στο ενεργητικό τέσσερις λανθασμένες υποδείξεις. Η πλέον σοβαρή βέβαια ήταν το οφ σάιντ με το οποίο κακώς κόβει τον Κάλβο παρ' ό,τι καλύπτεται από 3-4 παίκτες (!) των "ερυθρολεύκων στο 52ο λεπτό της συνάντησης, στερώντας από τους γηπεδούχους την ευκαιρία να διεκδικήσουν το 2-2.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κασσαβέτης είναι ο μοναδικός της διαιτητικής τριάδας (Τζήλος ο πρώτος διαιτητής, Καμπούρης ο α' βοηθός) που θα έχει πρόβλημα, κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται να... ξεκουραστεί για κάποιες αγωνιστικές.

Εδώ βέβαια αξίζει να σημειώσουμε ότι τα μέλη της Εγκληματικής οργάνωσης που οδήγησαν στην ανυποληψία το ποδόσφαιρο τα προηγούμενα χρόνια, επιχείρησαν να τοποθετήσουν δίχτυ προστασίας πάνω από τον Κασσαβέτη με δημόσιες τοποθετήσεις αλλά και τηλεφωνήματα, ωστόσο όπως φαίνεται δεν τα κατάφεραν.

Έτσι ενώ τα προηγούμενα χρόνια ο εν λόγω βοηθός θα περνούσε... άβρεχτος μετά την αλλοίωση αποτελέσματος που συνετέλεσε, τώρα παραπέμπεται κι αυτό αποτελεί ένα μήνυμα ότι εκτός από παρατηρητές με αρρωστημένη εξάρτηση με το σύστημα υπάρχουν και καθαροί όπως ο Σαραϊδάρης που επί των ημερών του στην ΚΕΔ φέτος είχαμε ισονομία, παρ' ό,τι έπρεπε να παλέψει με το σύστημα, το διάστημα που αποτέλεσε μέλος του “ισπανικού μοντέλου”.

Παραπέμπεται ο Κασσαβέτης για το Βέροια-Ολυμπιακός