MENU

Μπάρκας: Εξαιρετική εμφάνιση από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, που... κατέβασε ρολά. Σταμάτησε τρεις φορές τον Λέτο σε τετ α τετ (11', 38', 64'), ενώ έκανε την απόκρουση του ματς στο 56' απέναντι στον Βιγιαφάνιες.

Γκάλο: Στάθηκε αρκετά καλά στο αμυντικό κομμάτι, στο οποίο δέχθηκε αρκετή πίεση, ενώ προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικά με τις προωθήσεις του. Είχε, επίσης, καλές εκτελέσεις στα στημένα.

Κολοβέτσιος: Δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά. Παρότι είχε μαχητικότητα και πάθος, έκανε λάθη, με σημαντικότερα δύο που έδωσαν σημαντικό πλεονέκτημα στον Λέτο (64') και τον Μπεργκ (81').

Λαμπρόπουλος: Δεν έλειψαν κι από αυτόν κάποια λάθη, όμως στάθηκε καλύτερα και έκανε κάποιες καθοριστικές επεμβάσεις. Λίγο έλειψε να... προκαλέσει αυτογκόλ, με ένα όμορφο γύρισμα στο πρώτο μέρος.

Ντίντακ: Ακόμη ένα κακό παιχνίδι από τον Ισπανό αριστερό μπακ. Δεν κατάφερε να βοηθήσει επιθετικά, έκανε πολλά λάθη αμυντικά και ένα εξ αυτών, στο 56', λίγο έλειψε να κάνει δώρο γκολ στον Βιγιαφάνιες.

Σιμόες: Εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ στην μεσαία γραμμή. Έκανε πολύ καλή δουλειά στο ανασταλτικό παιχνίδι της Ένωσης, κουβάλησε μπάλες, βοήθησε στην κυκλοφορία.

Αϊντάρεβιτς: Ήταν η... έκπληξη της ενδεκάδας αντί του Γιόχανσον και πήγε καλά. Το πάλεψε στο ψηλό παιχνίδι, ενώ επιχείρησε να περάσει μπαλιές (του βγήκε μια πολύ καλή στον Πατίτο) και να αλλάξει το παιχνίδι.

Χριστοδουλόπουλος: Πήρε κάποιες προσωπικές ενέργειες πάνω του, παρότι η ΑΕΚ έπαιξε από την άλλη πλευρά ειδικά στο πρώτο μέρος, ενώ ήταν συνεπής και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Μάνταλος: Ξεκίνησε το παιχνίδι με μια τεράστια ευκαιρία στο 3'. Επιχείρησε προσωπικές ενέργειες, ενώ είχε ακόμη δύο καλά σουτ. Είχε κι αυτός καλές εκτελέσεις στα στημένα.

Πατίτο: Βοήθησε την ομάδα να κρατήσει μπάλα, έδειξε συνέπεια αμυντικά, πήρε πάνω του κάποιες προσωπικές ενέργειες, ενώ είχε και ένα απειλητικό σουτ στο 53'.

Πέκχαρτ: Ήταν μαχητικός, προσπάθησε να παίξει με πλάτη, να κατεβάσει μπαλιές, όμως από κάποια στιγμή και μετά κουράστηκε. Σε θέση φορ δεν τροφοδοτήθηκε.

Οι αλλαγές

Αλμέιδα: Πέραν του να... κυνηγάει τις ψηλές μπαλιές, δεν κατάφερε να βοηθήσει περισσότερο. Ούτε αυτός βέβαια τροφοδοτήθηκε σε επικίνδυνα σημεία.

Βάργκας: Στην πρώτη του... επαφή με τη μπάλα κόπηκε λανθασμένα για οφσάιντ. Πρόλαβε να κάνει ακόμη μια δυο θετικές ενέργειες και βοήθησε και αμυντικά.

Γιόχανσον: Η είσοδός του σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο έδωσε ενέργεια στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Τη βοήθησε ανασταλτικά, αλλά και στο να ανακτήσει μπάλες.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ