MENU

Όπως διαβάσατε χθες, η ΑΕΚ έχει εντείνει τις τελευταίες ώρες τις επαφές της με τον Περέιρα Ντίας, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να προχωρήσει την κίνησή της για την γραμμή κρούσης τις αμέσως επόμενες ημέρες, Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τις διαβεβαιώσεις του έχουν πάρει οι Κιτρινόμαυροι από τον ατζέντη του Αργεντινού επιθετικού πως δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα με την Τζοχόρ οι δύο πλευρές έχουν... πλησιάσει αρκετά.

Όλα δείχνουν ότι έχει διαμορφωθεί ένα πλαίσιο για να επέλθει η συμφωνία, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα, ώστε -αν ολοκληρωθεί το deal- ο παίκτης να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να τελειώσει η μεταγραφή του στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, η ΑΕΚ κρατάει ανοικτό το θέμα του Ναμπίλ Μπαχούι, αλλά και τις περιπτώσεις δύο επιθετικών που επίσης βρίσκονται στη λίστα της, προκειμένου να είναι σε κάθε περίπτωση έτοιμη.

Σημαντικές εξελίξεις φαίνεται πως έχουν υπάρξει και με ακόμη έναν Αργεντινό που απασχολεί την ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ένωση έχει προχωρήσει αρκετά και το θέμα του Φεντερίκο Μπράβο, του 23χρονου μέσου που την έκανε να σκέφτεται την προσθήκη ακόμη ενός παίκτη στη μεσαία γραμμή, παρότι δεν είναι βασική της προτεραιότητα η ενίσχυση εκεί.

Οι διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος από την Μπόκα Τζούνιορς βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και όλα δείχνουν ότι η υπόθεσή του θα προχωρήσει. Το ζητούμενο φαίνεται να είναι η χρονική στιγμή, καθώς είναι ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή ότι η πρώτη προτεραιότητα της ομάδας είναι να τελειώσει με την επιθετική γραμμή.

Πλησιάζει ο Ντίας, κοντά και σε Μπράβο η ΑΕΚ