MENU

Με ανακοίνωσή της η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε την πιλοτική κυκλοφορία (με προοπτική υποχρεωτικής προϋπόθεσης) της «κάρτας φίλου ΑΕΚ». Πρόκειται για μια κίνηση που είχε προταθεί από την Original στη διοίκηση του σωματείου για την οικονομική του ενίσχυση και στηρίζεται πλήρως από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ ΑΕΚ προς αυτή την κατεύθυνση...

Αναλυτικά η ανακοίνωση: H Μάνα ΑΕΚ ενημερώνει τον κόσμο της ΑΕΚ ότι εγκαθίσταται πιλοτικά για φέτος με προοπτική μόνιμης κι υποχρεωτικής εφαρμογής στο μέλλον, το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ και τίθεται σε κυκλοφορία η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ, ως έμπρακτο αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας του Σωματείου με την ΠΑΕ ΑΕΚ και την ΚΑΕ ΑΕΚ αλλά και με την σημαντική παρέμβαση – αποδοχή του εγχειρήματος από το μεγαλύτερο φορέα του ενωσίτικου συνδεσμιακού κινήματος, την ORIGINAL 21.

H ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ εκδίδεται με κόστος 10,00 ευρώ και για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με στόχο την οικονομική ενίσχυση της Μάνας ΑΕΚ. Οι κάτοχοι της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ θα μπορούν με την επίδειξή της να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας και απλά εισιτήρια αγώνων της ΠΑΕ ΑΕΚ και ΚΑΕ ΑΕΚ και θα απολαμβάνουν προνομίων και εκπτώσεων σε συνεργαζόμενες με την ΑΕΚ επιχειρήσεις και χορηγούς. Σημειώνεται ότι με απόφαση της ORIGINAL 21, η αγορά και προμήθεια ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ για τα μέλη της είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Από σήμερα οι παραγγελίες και αγορές της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ θα γίνονται στα Γραφεία ΑΕΚ και στο Τμήμα Πωλήσεων Καρτών Διαρκείας ΚΑΕ ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Εντός των επομένων ημερών θα γνωστοποιηθούν οι τρόποι και τα σημεία αγοράς της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ και θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις με τα προνόμια προς τους κατόχους.

Σε εφαρμογή η «κάρτα φίλου ΑΕΚ»