MENU

Στιλ Δεν είχε πολλή δουλειά, σταθερός σε όσες φάσεις χρειάστηκε και δεν φέρει ευθύνη στο γκολ της ισοφάρισης.

Μέστο Στο πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά προβλήματα ίσως επειδή μπροστά του είχε τον Ιμπάρμπο που δεν είχε ιδανικές επιστροφές. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και είχε συμβολή στο γκολ των «πρασίνων».

Κουτρουμπής Αγωνίστηκε στην θέση του στόπερ παρά το ότι παίζει ως αμυντικός μέσος. Δεν είχε προβλήματα και συνεργάστηκε αρμονικά με Ιβανόφ.

Ιβανόφ Στο πρώτο ματς με ψηλό δείκτη δυσκολίας έδειξε καλή εικόνα καθοδηγούσε την άμυνα και έδειχνε αρκετά ψύχραιμος αν και έκανε κάποια λάθη. Συνολική εικόνα θετική.

Χουλτ Εξαιρετική εμφάνιση και κυρίως ισορροπημένη και όταν χρειαζόταν να βγει μπροστά το έκανε με επιτυχία και ανασταλτικά ήταν πάντα εκεί που έπρεπε. Πολύ καλό ματς από τον Σουηδό με στοιχεία ελπιδοφόρα.

Ζέκα Αρχίζει να ανεβάζει στροφές και φαίνεται, ήταν σε καλή μέρα κατάπιε αρκετά χιλιόμετρα με διάρκεια στην απόδοσή του.

Λεντέσμα Με την εικόνα που δείχνει είναι προφανές ότι η ομάδα θα πρέπει να εξαντλήσει τα περιθώρια απόκτησής του κυρίως γιατί δεν υπάρχει άλλος παίκτης με τα χαρακτηριστικά του στο κέντρο. Κύριο χαρακτηριστικό του οι μακρινές διαγώνιες μπαλιές και η αντίληψη που έχει. Φτιάχνει τώρα τα τρεξίματα του.

Ιμπάρμπο Δεν μπήκε στο ματς, με εξαίρεση μια-δυο ατομικές ενέργειες δεν πήρε και μπάλα. Μπορεί πολλά περισσότερα καθώς η πραγματική του εικόνα δεν είναι αυτή που είδαμε.

Βιγιαφάνιες Σε καμία περίπτωση δεν έφτασε τα στάνταρ απόδοσης που μπορεί και ξέρουμε, δεν κράτησε μπάλα και δεν πήρε πρωτοβουλίες.

Μπουμάλ Πολύ καλή εικόνα, κάνει καλή προετοιμασία και άρπαξε την ευκαιρία ενώ είχε και κάποια πολύ καλά σουτ.

Κλωναρίδης Χρησιμοποιήθηκε στην κορυφή της επίθεσης δεν φάνηκε ιδιαίτερα ενώ δεν ακούμπαγε εύκολα η μπάλα πάνω του.

Αμπέντ Ίδια εικόνα με την περσινή, αρκετά λάθη, κράτημα μπάλας αχρείαστο είχε όμως διάθεση αλλά δεν βοήθησε δημιουργικά. Με την πολυκοσμία που υπάρχει στο κέντρο δύσκολα θα βρει ρόλο.

Λουντ Είναι από τους διακριθέντες της προετοιμασίας καθώς έχει προσαρμοστεί και φαίνεται. Πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ και είναι γενικώς ανεβασμένος.

Βλαχοδήμος Σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά ήταν βελτιωμένη η εικόνα του και τακτικά και στον τρόπο που κινήθηκε μέσα στο γήπεδο αλλά πρέπει να προσθέσει πράγματα για να διεκδικήσει ρόλο στην ομάδα.

Λέτο Μπήκε στο χρονικό διάστημα που είχε πέσει ο ρυθμός και ήταν δύσκολο να φανεί.

Μπεργκ Όπως και ο Λέτο μπήκε στο χρονικό διάστημα που είχε πέσει ο ρυθμός και ήταν δύσκολο να φανεί.

Νούνο Ρέις Δεν μπορεί να κριθεί καθώς μπήκε λίγο πριν το τέλος.

Μαρινάκης Δεν μπορεί να κριθεί καθώς μπήκε λίγο πριν το τέλος..

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού