MENU

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του «δικεφάλου του Βορρά» για τον αγώνα με την Καλλονή, με τον Βλάνταν Ίβιτς να βλέπει τρεις παίκτες του να προπονούνται κανονικά.

Ωστόσο, υπήρξε απρόοπτο με τον Τζιόλη, καθώς έμεινε στο γυμναστήριο λόγω αιματώματος στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού του, ωστόσο αύριο (19/3) αναμένεται να προπονηθεί κανονικά. Αντιθέτως, το πρόγραμμα ακολουθούν οι Γλύκος, Ζάιρο και Ροντρίγκες.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο τεχνικός του Δικεφάλου θέλει να περάσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα τη δική του φιλοσοφία γύρω από την ανάπτυξη και την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας και το κάνει μέσα από ασκήσεις που επικεντρώνονται στη δημιουργία αυτοματισμών.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην ανάπτυξη τόσο από τον άξονα όσο κι από τα άκρα, στο passing game και στα τελειώματα, ενώ το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης αφορούσε την τακτική εν όψει της αναμέτρησης με την Καλλονή.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης έμεινε στο γυμναστήριο λόγω αιματώματος στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού, ωστόσο, το Σάββατο (19.03) αναμένεται να προπονηθεί κανονικά. Από εκεί και πέρα, το απουσιολόγιο των προπονήσεων έχει αρχίσει ν’ αδειάζει, αφού Γλύκος , Ζάιρο , Ροντρίγκες ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα. Αποθεραπεία κι αποκατάσταση συνεχίζουν οι Μπερμπάτοφ , Τσίμιροτ , Χατζηισαΐας .

Για τον αγώνα της Κυριακής (20.03), ο Βλάνταν Ίβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τιμωρημένους Κίτσιου , Μακ . Το Σάββατο (19.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace».

ΠΑΟΚ: απρόοπτο με Τζιόλη, επιστροφή για τρεις