MENU

Πολύ έντονο φαίνεται πως είναι τελικά το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη.

Πριν από μερικές μέρες ιταλικό δημοσίευμα είχε γράψει πως η «Γηραιά Κυρία» μαζί με τη Ρόμα εξετάζουν την περίπτωση του Έλληνα μεσοεπιθετικού των «ερυθρολεύκων».

Σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα «Γαύρος» τονίζει πως στη Γιουβέντους πράγματι «τσεκάρουν» με ιδιαίτερη προσοχή τον Φορτούνη και μάλιστα έχουν ρωτήσει σχετικά με τη διαθεσιμότητα του Έλληνα άσου ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Η Γιουβέντους έχει «ψαχτεί» σχετικά με τον χαρακτήρα του Φορτούνη, αλλά και τα οικονομικά δεδομένα μιας πιθανής μεταγραφής και δεν αποκλείεται να ετοιμάσει κάποια επίσημη κρούση για το καλοκαίρι.

Φυσικά, σε αυτή την περίπτωση, η πρόταση θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη ώστε ο Ολυμπιακός να ανάψει το πράσινο φως της παραχώρησης του κορυφαίου ίσως παίκτη που διαθέτει στο ρόστερ του αυτή τη στιγμή.

Εκτός όμως από τη Γιουβέντους, σύμφωνα με τον «Γαύρο», ενδιαφέρον για τον Φορτούνη θα μπορούσε να υπάρξει και από τη Λέστερ, η οποία επίσης έχει προσθέσει το όνομα του Έλληνα μεσοεπιθετικού στη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς της στόχους.

Ρώτησε για Φορτούνη η Γιουβέντους!