MENU

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο "Αθλητικό Μetropolis 95,5":

«Είναι σημαντικό για την ομάδα μας να έχει τον κόσμο μαζί της. Ο κ. Παπαθανασάκης εκπροσώπησε μαζί με τον δικηγόρο μας τον κ. Λυσσάνδρου και αναφέρθηκαν σε συγκεκριμένα πράγματα για τις ποινές αυτές.

Είπε για το πόσο άσχημο είναι για μια ομάδα να αντιμετωπίζει αυτά τα παράλογα πρόστιμα. Έτσι όπως το κάνετε είπε, θα είναι προτιμότερο να παίζουμε κεκλεισμένων, αλλά εμείς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Εμείς τον κόσμο θέλουμε να τον έχουμε μέσα στο γήπεδο, όχι στις ταράτσες, τον κόσμο τον θέλουμε στο γήπεδο και για λόγους ασφαλείας. Αυτά είπε και όχι αυτά που γράφτηκαν. Τους είπε ότι έγιναν συναντήσεις με τους οργανωμένους και ότι είχε πολύ καλά αποτελέσματα. Τους πρότεινε να το κάνουν όλες οι ομάδες για να βρεθούν λύσεις και όχι να μπαίνουν τέτοια παράλογα πρόστιμα.

Φυσικά και δεν θέλουμε να έχουμε ξανά ποινές και πρόστιμα, γιατί όλα αυτά είναι ενάντια στην ομάδα μας. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και μπορεί να την προστατεύσει. Δεν χρειαζόμαστε όλα αυτά που μας πονάνε. Επειδή θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, το εισιτήριο για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό θα είναι πιο χαμηλό για όλες τις θύρες. Θέλουμε να γιορτάσουμε με τον κόσμο».

Σε ερώτηση για τα όσα γράφονται για τον Απόστολο Βέλλιο, τόνισε: «Έχει απαντήσει ο ίδιος ο Απόστολος. Γιατί να είναι πονοκέφαλος όσα γράφονται; Δεν έχουμε κανένα πονοκέφαλο, ο Αποστόλης είναι στο σπίτι του και εμείς χαιρόμαστε που βοηθά την ομάδα του τόσο πολύ».

Παπαδόπουλος: «Τους εξηγήσαμε το παράλογο της αρχικής απόφασης...»