MENU

Στην... αντεπίθεση πέρασε η ΕΠΟ, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση στις ανακοινώσεις που εκδόθηκαν από πλευράς ΑΕΚ και Παναθηναϊκού για την αποπομπή του Γιάννη Τσαχειλίδη από την θέση του στην ΚΕΔ.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι αν και η Ομοσπονδία μπήκε στη διαδικασία να τοποθετηθεί επί του θέματος, δεν απάντησε σε κανένα από τα ερωτήματα που έθεσαν οι δύο ομάδες στις ανακοινώσεις τους σχετικά με τους λόγους της καρατόμησης του μέχρι πρότινος υπεύθυνου για τον ορισμό των διαιτητών.

Αναλυτικά η θέση της ΕΠΟ

Σχετικά με πρόσφατες ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται: «Οι δύο Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες έσπευσαν τις τελευταίες ημέρες να εκδώσουν ανακοινώσεις για την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, εκδηλώνοντας προτιμήσεις και κρίσεις για τα μέλη της. Με αυτό τον τρόπο κάνουν αυτό ακριβώς που καταγγέλλουν και το οποίο είναι ανεπίτρεπτο για την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου μας.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ζητά από όλους τους εμπλεκομένους να κοιτούν πρώτα στον καθρέφτη τους, πριν προβούν σε κρίσεις για τους υπολοίπους. Ας κάνει ο καθένας τη δουλειά του σωστά και ας αφήσουν την ΚΕΔ να κάνει τη δική της».

ΕΠΟ κατά ΠΑΟ και ΑΕΚ!